Αναχωρούν για Μπουτάν Κέιτ & Γουίλιαμ - Θα συναντηθούν με τους βασιλείς των Ιμαλαΐων

Με την 25χρονη βασίλισσα Jetsun Pema να είναι έγκυος και πιθανότατα να έχει γεννήσει το παιδί της μέχρι την επίσκεψη του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ, τα βρετανικά Μέσα αναφέρουν  αυτός θα είναι και ένας λόγος να σπάσει γρήγορα ο πάγος ανάμεσα στα δύο ζευγάρια.

Όπως αναφέρει η Telegraph που μεταδίδει την είδηση, τα δύο ζευγάρια έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους παρά τις τεράστιες διαφορές στον τρόπο ζωής που επικρατούν στις δυο χώρες.

Ένας ακόμα λόγος για να ξεκινήσουν με τον πιο θετικό τρόπο οι σχέσεις των δύο ζευγαριών είναι και οι σπουδές πάνω στην ιστορία της τέχνης που έχουν κάνει οι δύο σύζυγοι των γαλαζοαίματων. Άλλα δύο κοινά που τις συνδέουν είναι το γεγονός ότι και οι δύο γυναίκες θεωρούνται fashion icons στις χώρες τους, ενώ παράλληλα είναι και αθλητική τύποι.


Ο γοητευτικός πρίγκηπας

Καρδιοκατακτητής όμως δεν είναι μόνο ο Βρετανός πρίγκηπας που στα νιάτα του είχε κάνει πολλές κοπέλες σε ολόκληρο τον κόσμο να τον ερωτευτούν. Ο βασιλιάς του Μπουτάν που έχει σπουδάσει διεθνείς σχέσεις σε κολέγιο της Οξφόρδης, είχε χαρακτηριστεί το 2006 κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Ταϊλάνδη ο «Γοητευτικός Πρίγκηπας», ενώ το 2011 όταν βρέθηκε στην Ιαπωνία, έκανε χιλιάδες κοπέλες να τον ερωτευτούν.

Πρόκειται για μία από τις πιο συναρπαστικές χώρες στον κόσμο που μέχρι πρόσφατα ήταν αποκομμένη από όσα συνέβαιναν στον έξω κόσμο καθώς απαγόρευε τις  εξωτερικές επιρροές όπως η τηλεόραση, φοβούμενη ότι θα υπονομεύσει τη μοναρχία και την εθνική κουλτούρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ