Ο 8χρονος Μανώλης πρέπει να εγχειριστεί στο Λονδίνο λόγω όγκου- Ας τον βοηθήσουμε όλοι μας

Ο 8χρονος με καταγωγή από το Χουδέτσι και το Θραψανό Ηρακλείου, έχει συγκινήσει όλη την τοπική κοινωνία και αποτελεί παράδειγμα θάρρους για τους πάντες. 

Στην προσπάθεια του αυτή έχει βρει πολλούς συμπαραστάτες. Όμως για να βγει νικητής απαιτούνται και άλλοι! Για αυτό οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και η κ. Στέλλα Μανιαδάκη στέλνουν το παρακάτω μήνυμα μέσω του Creteplus.gr:

«Αγαπητοί φίλοι, ο Μανώλης Ματαλιωτάκης, του Μαρίνου και της Γεωργίας με καταγωγή από τα χωριά Χουδέτσι και Θραψανό ( της Μαρίνας του Φρίξου εγγόνι)είναι ενα παιδάκι μόλις 8 χρονών και έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, και θα πρέπει να μεταφερθεί για επέμβαση στο Λονδίνο.

Εδώ στην Ελλαδα δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση του, λόγω μη εξειδίκευσης. Σας παρακαλούμε και εκλιπαρούμε στην βοήθεια σας. Υπάρχει ένας λογαριασμός στη Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για όσους μπορούν να βοηθήσουν. Δεν έχει σημασία πόσα. Και για τους φίλους και συγχωριανούς Θραψανιώτες που έχουν την δύναμη και την ευχέρεια, παρακαλούμε πολύ να απευθύνεστε εκεί στο Θραψανό στην αδερφή μας, Μανιδάκη Νίκη ή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού. Ελπίζουμε στη βοήθεια σας και στην προσευχή όλων μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Δείτε όλη τη συνέχεια εδώ -infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ