Το i-D της Ειρήνης Ντέρου ξαναζωντανεύει την εμπορική καρδιά του Κολωνακίου

Η δυναμική και έμπειρη έμπορος, σε πείσμα της κρίσης και όλων των αντιξοοτήτων της αγοράς, έκανε το μεγάλο βήμα. 

Η Ειρήνη Ντέρου πήρε στα χέρια της την εξαιρετική γωνία Σόλωνος & Κανάρη, όπου είχε ο αείμνηστος Καρούζος τη ναυαρχίδα του στο Κολωνάκι και την ξαναζωντάψε με τις trendy επιλογές της και το concept store της i-D.

Η καρδιά του Κολωνακίου αλλά και της Αθήνας υποδέχθηκε, ευτυχώς, με θέρμη το νέο εγχείρημα της γνωστής ιδιοκτήτριας των Baccarat και έτσι το i-D γεμίζει κόσμο, αφού φαίνεται ότι τα μοντέρνα και σωστά επιλεγμένα είδη δώρων, και όχι μόνο, αρέσουν. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και χαιρόμαστε που αγκάλιασε πολλούς made in greece δημιουργούς, νέους και παλιούς. Welcome Ειρήνη ξανά στο Κολωνάκι! 

Το 2013 η Ειρήνη Ντέρου, ιδρυτικό μέλος και COO του Βaccarat Hellas, άνοιξε το i-D στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. 

Από την αρχή, το i-D είχε στόχο να επαναπροσδιορίσει την έννοια του concept store στην Αθήνα. Mε επιτυχία αγκάλιασε διακεκριμένους Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων, ρολόγια ξένων οίκων, ανεξάρτητες μάρκες ομορφιάς, μοναδικά αρώματα.

Δείτε περισσότερα για το i-D εδώ

Τώρα έρχεται πάλι να ανατρέψει τα δεδομένα, ανοίγοντας ένα δεύτερο, πολύ μεγαλύτερο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη ζωντανή και κοσμοπολίτικη περιοχή του Κολωνακίου.

Στο νέο 2 όροφο κτήριο (Κανάρη & Σέκερη), οι επισκέπτες θα έχουν την χαρά να ζήσουν μια "slow shopping" εμπειρία. Μέσα στους διαδοχικούς χώρους ο επισκέπτης ξεναγείται με άνεση και ελευθερία ανάμεσα σε κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, ρολόγια, προιόντα υψηλής τεχνολογίας, αποκλειστικά αρώματα, κεριά γυαλιά, παπούτσια, τσάντες, βιβλία,...Όλα κάτω από την ίδια στέγη.

Το i-D απλό και κομψό αλλά ταυτόχρονα πολυτελές και απίστευτα ποιοτικό είναι μια σημαντική προσθήκη σ' ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο Αθηναικό κέντρο. Πρωτότυπες, μοναδικές, σοφιστικέ επιλογές με διαφορετική αισθητική, από Έλληνες και ξένους δημιουργούς.

i-D Concept Stores

Κανάρη 12 & Σέκερη, 210 3221801

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ