Σελήνη στον Τοξότη & Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα - Τι επιφυλάσσει η μέρα για όλα τα ζώδια;

Όλα είναι δυνατά, αρκεί οι αποφάσεις σου να είναι αμετάκλητες και να στοχεύουν σε ουσιαστικές αλλαγές.

Άρης αντίθεση Ουρανό στις 3.17 πμ

Η όψη αυτή είναι καθοριστική για τα γεγονότα της ημέρας και επηρεάζει και τις επόμενες ημέρες. Η ένταση θα πρέπει να γίνει εποικοδομητική δράση. Πρόσεχε τα ατυχήματα, τη βιασύνη, τα νεύρα και την επιθυμία να αποδεσμευτείς από ό,τι σε βαραίνει. Επαναστάτησε και κάνε νέα ξεκινήματα, προσπαθώντας όμως να μη δημιουργήσεις επώδυνες απώλειες.

Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 7.57 πμ

Η ανάγκη για εκτόνωση δείχνει και το άλλο της πρόσωπο, αυτό του ρομαντισμού, της ηδυπάθειας και της έμπνευσης. Η τρυφερότητα αντισταθμίζει τις ακραίες και κάπως άκομψες τάσεις σου.

Σελήνη στον Τοξότη τρίγωνο με Ουρανό στις 8.01 πμ

Οι αποφάσεις από το πρωί παίρνουν αμέσως τη μορφή διαταγής και ό,τι έχουμε στο μυαλό μας γίνεται πράξη χωρίς να προλάβουμε να το σκεφτούμε. Θέματα νομικής φύσης, σπουδών και ταξιδιών παίρνουν άλλη τροπή.

Σελήνη στον Τοξότη εξάγωνο με Άρη στις 8.14 πμ
Η καλή διάθεση, η αισιοδοξία, η διπλωματία και η δράση είναι το κουαρτέτο σε 4 κινήσεις για σήμερα. Παρ’ όλο που υπάρχουν αντιξοότητες, η πρόκληση είναι μεγάλη.

Σελήνη στον Τοξότη σύνοδο με Ήλιο στις 12.28 μμ (Νέα Σελήνη)

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ήλιο σηματοδοτεί τα νέα μας ξεκινήματα λίγο πριν την είσοδο του νέου χρόνου. Ιδιαίτερα σημαντική αυτή η Νέα Σελήνη που σε κάνει να αισθάνεσαι πως όλα είναι δυνατά, αρκεί οι αποφάσεις σου να είναι αμετάκλητες και να στοχεύουν σε ουσιαστικές αλλαγές.

Σελήνη στον Τοξότη τετράγωνο με Δία στις 6.06 μμ

Η υπερβολή είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό που συνοδεύει τη σημερινή μέρα και προς το βράδυ θα αρχίσει να διογκώνεται. Μην ξεφύγεις από την πρακτική πλευρά των πραγμάτων και κάθε κίνησή σου να είναι μεθοδική. Μην κάνεις κάτι μόνο για την περιπέτεια αλλά για να αλλάξεις τα δεδομένα ανεπιστρεπτί.

Τοξότη η μέρα σου ανήκει σαφώς και χωρίς καμία αμφιβολία. Σήμερα βάλε στόχους επιδίωξε αλλαγές και πάρε αποφάσεις.

Δίδυμε, Παρθένε και Ιχθύ, κάτι καινούργιο σε περιμένει. Προετοιμάσου να το συναντήσεις.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, βρίσκεσαι σε μεγάλη υπερδιέγερση. Στο χέρι σου είναι πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις. Απόφυγε τις ακραίες συμπεριφορές και ενέργειες.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, η ρομαντική και συγκαταβατική σου διάθεση σε κάνουν να δίνεις την τελευταία ευκαιρία σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Για σένα υπάρχει μια δεύτερη ανάγνωση στα πράγματα.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ