Το νέο αγόρι της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι ένας κούκλος Ιταλός industrial designer

Μπορεί να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει απόρρητη την ιδιωτική της ζωή, ωστόσο δύσκολα ξεφεύγει κανείς από τους… παπαράτσι.

Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου που σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ!, διατηρεί σχέση με τον ιταλικής καταγωγής αρχιτέκτονα – industrial designer Άλεξ Φραντζολίνι. Ο συνομήλικός της Άλεξ, με σπουδές στο Λονδίνο και το Μιλάνο, έχει αναλάβει τη θέση του art director στην εταιρεία επίπλων Δελούδης.

«Η Ντορέττα και ο Άλεξ είχαν γνωριστεί πριν από αρκετό καιρό, αλλά τους τελευταίους μήνες ήρθαν πιο κοντά. Μάλιστα, χάρη στη διακριτική τους στάση κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τώρα τη σχέση τους κρυφή ακόμη κι από τα κοντινά τους πρόσωπα» επισημαίνει άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας της εκπομπής «Καλημερούδια» και συνεχίζει: «Ο Άλεξ την κατέκτησε με την ευγένεια και το χιούμορ του. Δεν έδειχνε να βιάζεται, κι αυτό την έκανε να νιώθει ήρεμη και ασφαλής».

Το περασμένο Σάββατο το νέο, ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Ερμού, ενώ πραγματοποιούσε ανάληψη από ΑΤΜ.

Σημειώστε πως ο πρώην σύζυγος της 36χρονης παρουσιάστριας, Κώστας Πηλαδάκης, υπήρξε παντρεμένος με τη Σόφη Δελούδη της ίδιας οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ