Αυτοθυσία μητέρας και γιαγιάς - Πως έσωσαν τον 5χρονο Louis με τις ζωές τους

Το σώμα τους σαν ανθρώπινη ασπίδα, για να προστατεύσουν τον 5χρονο Louis από τα πυρά των τζιχανστιστών, χρησιμοποίησαν η Elsa Desplace και η Patricia San Martin.

Οι δύο γυναίκες θυσιάστηκαν για να σώσουν τον μικρό τους γιο και εγγονό από τα πυρά των τζιχαντιστών πεθαίνοντας στην απελπισμένη τους προσπάθεια.

"Η Elsa Delplace και η μητέρα της Patricia πέθαναν από τις σφαίρες στο Μπατακλάν" έγραψε χαρακτηριστικά φίλος της 35χρονης σε αφιέρωμα για το γαλλικό περιοδικό Le Point και συνέχισε: "Ο γιος της Louis ήταν μαζί της. Βρέθηκε στο νοσοκομείο Vincennes σε κατάσταση σοκ και καλυμμένος με το αίμα της μητέρας του. Η Elsa ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος που είχε πάντα το χαμόγελο στα χείλη ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Πάντα πολεμούσε ενάντια στην αδικία".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dailymail, ο 5χρονος βρέθηκε καλυμμένος από το αίμα της μητέρας και της γιαγιάς του κάτω από τα πτώματά τους από επιζώντες που εγκατέλειπαν το θέατρο. Οι δύο γυναίκες συγκαταλέγονται στα δύο από τα 89 θύματα της σφαγής στο Μπατακλάν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ