Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Χείμαρρος η Χρυσούλα Διαβάτη ακόμη μια φορά - Τι είπε για Ρουβά και Επίδαυρο;

 
Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρω1νό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση, μίλησε για τους συναδέλφους της και αναφέρθηκε στη σκληρή κριτική που είχε ασκήσει στον Σάκη Ρουβά, τον οποίο απέφυγε να αποκαλέσει με τ'όνομά του. «Δεν έκανα δηλώσεις εγώ για τον άνθρωπο αυτό», είπε η ηθοποιός. 

«Γύρισε στις πίστες», της ανέφερε μία δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση: «Καλά έκανε και ξαναγύρισε στις πίστες. Από ότι μαθαίνω είναι καλός, δεν το έχω δει το παιδί και ποτέ... Γιατί να μην πάει να βγάλει και λεφτά; Στη δική μας τη δουλειά δεν έχει και λεφτά... Όταν φωνάζεις έναν τραγουδιστή που πηγαίνουν στις πίστες και πετάνε λουλούδια και γίνεται όλο αυτό. Δεν ξέρω εγώ, δεν πάω...».

«Και παίζει στην Επίδαυρό...», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος, προκαλώντας τον εκνευρισμό της ηθοποιού. «Στο θέατρο γενικά! Μιλάω για το θέατρο αυτή τη στιγμή. Η Επίδαυρος δεν είναι μόνο το θέατρο. Δεν πήγαν στην Επίδαυρο πολύ σημαντικοί ηθοποιοί. Η Λαμπέτη ή ο Χορν που δεν πήγαν στην Επίδαυρο δεν ήταν καλοί ηθοποιοί; 'Εχουν μία τάξη τα πράγματα. Καταλάβατε; Δεν μπορείτε να τα βάζετε όλα σε ένα σακί. Είναι μεγάλο λάθος! Με θυμώσατε πολύ τώρα. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται... πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε κάποια πράγματα...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ