Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: Δείτε πως μπαίνουν οι αστροναύτες στις στολές τους!

Πριν λίγες μέρες, η NASA ανέβασε στον λογαριασμό της στο YouTube, ένα video το οποίο αποκαλύπτει το σχετικό... βασανιστήριο. Σε αυτό, πρωταγωνιστεί η αστροναύτης Peggy Whitson, την οποία παρακολουθούμε να φοράει τη διαστημική της στολή, πριν ξεκινήσει ένα υποβρύχιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Όπως σημειώνεται από τη διαστημική υπηρεσία, μπορεί η διαδικασία να φαίνεται μπελάς, αλλά “πρέπει να σκεφτεί κανείς τη διαστημική στολή ως ένα ατομικό διαστημικό σκάφος, ολοκληρωμένο με συστήματα οξυγόνου, θερμοκρασίας, ελέγχου, δύναμης, επικοινωνίας και ακόμα και εκτόξευσης εκτάκτου ανάγκης”.

Με τα παραπάνω υπόψη λοιπόν, παρακολουθούμε στο video, την αστροναύτη Peggy Whitson να ξαπλώνει, να σηκώνεται, να σκύβει και να τεντώνεται, για να χωρέσει στο “ατομικό της διαστημικό σκάφος”, και όλα αυτά, με τη βοήθεια μίας ολόκληρης ομάδας. Η NASA δεν δίνει πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο, αλλά το γεγονός ότι το video είναι στο fast forward, κάτι πρέπει να λέει...

Τα πλάνα κινηματογραφήθηκαν στις 24 Ιουλίου 2015, σε εργαστήριο του Διαστημικού Κέντρου Johnson, στο Χιούστον (Τέξας, ΗΠΑ).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ