Αυτοί οι δυο νεαροί ζούσαν μέχρι πριν δύο λεπτά- Στο βίντεο βλέπετε το οδυνηρό τέλος τους

Η αστυνομία του Σάσεξ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, που παρουσιάζει τα τελευταία λεπτά ζωής δύο νέων ανδρών μέσα σε αυτοκίνητο, λίγο πριν σκοτωθούν λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

 

Το οδυνηρό βίντεο από το εσωτερικό του αυτοκινήτου αποκαλύπτει τι έκαναν οι δύο φίλοι, λίγο πριν το ΙΧ τους συντριβεί πάνω σε εκκλησία και τους οδηγήσει σε ακαριαίο θάνατο.

Το δυστύχημα έγινε στο Crowborough τον περασμένο Απρίλιο, ενώ η αστυνομία έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα πριν από λίγες ώρες.

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, ο 20χρονος Kyle Careford και ο 21χρονος φίλος του Michael Owen σκοτώθηκαν ακαριαία όταν το κόκκινο Renault Clio όπου επέβαιναν προσέκρουσε σε εκκλησία, τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Απριλίου και αναποδογύρισε.

Ο Μάικλ έγραφε τη διαδρομή με κάμερα, και η ταχύτητα του οχήματος ήταν σχεδόν 150 χλμ την ώρα (90 mph).

Και οι δύο φίλοι είχαν καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ.

Η μητέρα ενός από τους δύο, δήλωσε ότι ελπίζει πως αυτό το βίντεο θα σταματήσει άλλους νέους να κάνουν το ίδιο λάθος.

Μιλώντας για τον θάνατο του γιου της, είπε: «Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μαθαίνοντάς τους να ξεχωρίζουν το σωστό από το λάθος. Τους δίνουμε τις συμβουλές μας και ελπίζουμε να τις ακούσουν, αλλά όταν ενηλικιωθούν, απλά ελπίζουμε να κάνουν τις σωστές επιλογές.

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί τα αγόρια επέλεξαν να κάνουν ό,τι έκαναν, αλλά εγώ κατηγορώ και τους δύο για τις αποφάσεις που πήραν εκείνη τη νύχτα.

Αν όλα αυτά σταματήσουν έστω και ένα άτομο από το να κάνει το ίδιο λάθος, τότε κάτι καλό θα έχει βγει από την προβολή αυτού του βίντεο. Ελπίζω ότι θα έχει αντίκτυπο στους νέους και θα τους δείξει ότι ένα κομμάτι διασκέδασης μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ