Επιτέλους γαμπρός! O Λεοντάρντο Ντι Κάπριο & η 100στη ξανθιά μοντελίνα του βάζουν στεφάνι: Τα προσόντα της μέλλουσας κυρίας του λύκου του Χόλιγουντ

Αποτελούσε μέχρι πρότινος τον πιο φανατικό εργένη του Χόλιγουντ. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο άλλαζε τις γυναίκες - και συγκεκριμένα τα μοντέλα της Victoria Secret – σαν τα πουκάμισα, μέχρι που γνώρισε την Κέλι Ρόρμπαχ, την οποία και αρραβωνιάστηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «OK», ο Ντι Κάπριο το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου με την 25χρονη καλλονή, γονάτισε ζητώντας από την καλή του να παντρευτούν. Η Ρόρμπαχ αν και σοκαρίστηκε, είπε το «ναι» και τα νέα δεν άργησαν να διαδωθούν.

Οπως μάλιστα αποκαλύπτουν στενοί φίλοι του ζευγαριού, δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο αφού ο 42χρονος ηθοποιός δεν είχε αγοράσει καν δαχτυλίδι γάμου ώστε να κάνει ολοκληρωμένη την πρόταση. Η σχέση τους μετράει μόλις τέσσερις μήνες ωστόσο Ντι Κάπριο αποφάσισε να αφήσει την εργένικη και γεμάτη ένταση ζωή, απολαμβάνοντας τη συντροφιά του, μόνο της Ρορμπαχ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ