Τα... έσυρε ο Τσίπρας σε δημοσιογράφο: Με αυτή τη συμπεριφορά δεν πρόκειται να μπεις μέσα

Χάος επικράτησε έξω από το δημαρχείο της Μυτιλήνης, όταν έφτασαν εκεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βέρνερ Φάινμαν, ανάμεσα σε δημοσιογράφους και τους άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν, σύμφωνα με το Lesvospost, μπήκαν στο κτίριο ο πρωθυπουργός με τον Αυστριακό καγκελάριο, αλλά επιτράπηκε η είσοδος σε κάποιους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που «αποκλείστηκαν».

Δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού τους έσπρωξαν, για να τους εμποδίσουν να μπουν στο δημαρχείο, ενώ ακούγοντας τις φωνές, βγήκαν στο μπαλκόνι του κτιρίου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βέρνερ Φάινμαν. «Τι θέλετε βρε παιδιά;», τους είπε ο πρωθυπουργός, με μία δημοσιογράφο να του φωνάζει «Τους μισούς βάζετε, ωραία δικαιοσύνη!».«Και τι θέλετε να κάνουμε τώρα;» είπε χαμογελώντας ο Πρωθυπουργός. Ωστόσο η ρεπόρτερ ακούγεται να απευθύνεται στον ενικό σε κάποιον - άγνωστο αν πρόκειται για τον κ. Τσίπρα ή άνδρα της ασφάλειάς του: «Γιατί φωνάζεις;» ακούγεται να λέει και η στάση της, όπως φαίνεται εκνεύρισε τον κ. Τσίπρα, ο οποίος της απάντησε:

«Με αυτή τη συμπεριφορά δεν πρόκειται να μπεις» και αφού επανέλαβε τη φράση του δείχνοντάς την, μπήκε ξανά στο εσωτερικό του κτιρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ