Βίντεο: Σαντορίνη: Φιγούρες, κόλπα & υπερθέαμα από τους καλύτερους freerunner του κόσμου

Στις 3 Οκτωβρίου η Σαντορίνη γιορτάζει το 5ο Red Bull Art of Motion με επιδείξεις freerunning σε μια καινούρια φυσική πίστα.

Το γεγονός μετακινείται από το σημείο των περασμένων διοργανώσεων, στην Καλντέρα της Οίας, ένα σημείο που επιφυλάσσει νέες προκλήσεις για τους διαγωνιζόμενους. Η νέα φυσική πίστα έχει εντυπωσιακή θέα στο περίφημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Ο τελικός κατάλογος με τους διαγωνιζομένους αποτελείται από τους 6 κορυφαίους συναγωνιστές του 2014, οι οποίοι πέρασαν αυτόματα στη φετινή διοργάνωση, και ήδη έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο γεγονός.

Επτά επιπλέον αθλητές, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, διασφάλισαν τη θέση τους με διαδικτιακή διαδικασία, ενώ 5 άλλοι θα λάβουν εισιτήριο μέσω της επιτόπιας διαδικασία επιλογής. Την εκδήλωση θα μπορούν να παρακολουθήσουν η χρήστες του διαδικτύου ζωντανά στο RedBullArtOfMotion.com και στο Red Bull TV online.

Δείτε το βίντεο εδώ

Οι συμμετέχοντες

Top six from 2014

Dimitris Kirsanidis (GRE)Pavel Petkuns (LAT)Alexander Baiturin (RUS)Yoann Leroux (FRA)Jesse Peveril (CAN)Alexander Schauer (AUT) Online Qualifiers 2015Pedro Leon Gomez (ESP)Mohammed Didi Alaoui (MAR)Dante Grazioli (USA)Alfred Scott (USA)Luci Romberg (USA)Pamela Forster (AUT)Lynn Jung (LUX) Δείτε ένα βίντεο από την περυσινή διοργάνωση...

ΠΗΓΗ: tornosnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ