Αμάντα Σέιφριντ,Τζέσικα Τσάστεϊν , Ρις Γουίδερσπουν ή Σκάρλετ Γιόχανσον για τον ρόλο της Χίλαρυ Κλίντον στα 26 της χρόνια- Εσείς ποια προτιμάτε ;

Τέσσερις διάσημες ηθοποιοί συγκαταλέγονται στις επικρατέστερες για να υποδυθούν την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον στην ταινία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τζέιμς Πόνσντολτ με τίτλο «Rodham».

Τέσσερις διάσημες ηθοποιοί συγκαταλέγονται στις επικρατέστερες για να υποδυθούν την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον στην ταινία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τζέιμς Πόνσντολτ με τίτλο «Rodham».



Σκάρλετ Γιόχανσον

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent, η ταινία πραγματεύεται τα χρόνια της νιότης της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ και μετέπειτα υπουργού Εξωτερικών της χώρας και αναμένεται να προβληθεί κοντά στις προεδρικές εκλογές του 2016, στις οποίες πιθανότατα να είναι υποψήφια η Κλίντον, γράφει το ethnos.gr.
Μεταξύ των ηθοποιών που θέτουν υποψηφιότητα για το ρόλο της Κλίντον, στα 26 της χρόνια, είναι η Αμάντα Σέιφριντ (Οι Άθλιοι), η Τζέσικα Τσάστεϊν (Zero Dark Thirty), η Ρις Γουίδερσπουν και η Σκάρλετ Γιόχανσον, που πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία «Χίτσκοκ».
Οπως δήλωσε ο σκηνοθέτης, «είναι όλες τους υπέροχες ηθοποιοί. Είμαστε τυχεροί που αρκετές λαμπερές ηθοποιοί εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το ρόλο».
«Ανεξαρτήτως από την πολιτική πεποίθηση του κόσμου ή από το πώς βλέπουν την Κλίντον, δεν θερώ ότι υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την εξυπνάδα της ή τις ικανότητές της. Θέλω μία πολύ καλή ηθοποιό για να αποτυπώσει αυτά τα στοιχεία», συμπληρώνει ο Πόνσντολτ.



Ρις Γουίδερσπουν

Το σενάριο της ταινίας, γραμμένο από τον Γιουνγκ ιλ-Κιμ και θα αφηγείται την πορεία της Χίλαρι από την εποχή των σπουδών της και καλύπτει κυρίως τα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Τζέσικα Τσάστεϊν



Νωρίτερα αυτό το μήνα είχε διαρρεύσει στον Τύπο, ότι την προσοχή τραβούν οι τολμηρές σκηνές. Αλλά ο Κιμ ανέφερε στη Daily Telegraph ότι «δεν έγραψα τις 50 αποχρώσεις της Ρόνταμ, όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Είμαι βαρετά συνετός με λίγη φαντασία».
Ερωτηθείς εάν το τελικό σενάριο θα έχει ερωτικές σκηνές, ο Κιμ απάντησε ότι «η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και δεν γνωρίζω. Ήταν μία γοητευτική 26χρονη με λαμπρό μέλλον. Και εκεί θα εστιάσουμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ