Boost αυτοπεποίθησης σε χρόνο dt: Πώς να απαλλαγείς από τον φόβο & να σταματήσεις να αμφισβητείς τον εαυτό σου

Υπάρχουν αυτές οι μικρές φωνούλες μέσα στο κεφάλι σου που ενίοτε γίνονται δυνατές στριγκλιές και σε αποσυντονίζουν. Σε γεμίζουν με φόβο, αμφιβολία και αμφισβήτηση. Το τελευταίο όμως που θέλεις είναι να επιτρέψεις σε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα να σε κάνουν να παραλύσεις. Γι’ αυτό και πρέπει να αναλάβεις δράση σήμερα κιόλας.

Απελευθέρωσε την καρδιά και το μυαλό

Πώς μπορείς να περιμένεις ένα νέο «αύριο» όταν είσαι φορτωμένος με φοβίες, άγχη, αμφιβολίες και σκέψεις του παρελθόντος; Όσο περισσότερη εμπιστοσύνη αποκτάς για τον εαυτό σου τόσο πιο πολύ θα αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου και θα πιστεύεις ότι είσαι ικανός να πετύχεις τα πάντα.

Άλλαξε διαδρομή

Ως πότε θα μπλέκεις στις ίδιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ήσουν εκεί, θυμάσαι το συναίσθημα και δεν σου άρεσε. Αν δεν σου αρέσει ο δρόμος που έχεις επιλέξει, προσπάθησε να τον αλλάξεις. Σταμάτα να αναπαράγεις παλιές κακές συνήθειες, να γίνεσαι μέρος καταστάσεων που δεν σου αρέσουν και να παραπονιέσαι συνεχώς για ό,τι δεν σε ευχαριστεί.

Μην χάνεις τις ευκαιρίες

Νομίζεις ότι μπορείς να φτάσεις μόνο μέχρι ενός σημείου; Πίστεψε στον εαυτό σου και κάνε την υπέρβαση για να πετύχεις παραπάνω από όσα πιστεύεις ότι μπορείς. Μην περιμένεις να τα βρεις όλα μπροστά σου, θα πρέπει να αναζητήσεις τις ευκαιρίες.

Όλη η συνέχεια εδώ - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ