Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

15 εκ. ευρώ μέχρι στιγμής η αποθεραπεία του Σουμάχερ - Πώς είναι σήμερα ο Σούμι

Έχουν περάσει 22 μήνες από το ατύχημα του Michael Schumacher κάνοντας σκι στο χειμερινό θέρετρο της Μεριμπέλ. Και παρότι κάθε μέρα οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν καλά νέα σχετικά με την πορεία αποθεραπείας του, αυτά απλά δεν έρχονται.

Η σιγή από πλευράς της Sabine Kehm που είναι η εκπρόσωπος της οικογένειας του Γερμανού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, μαρτυρά πως δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις. Ως συνέπεια, έρχονται και δημοσιεύματα όπως αυτό της βρετανικής εφημερίδας Express που επικαλείται μαρτυρία ανώνυμου προσώπου που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια – πράγμα που προφανώς μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς σχετικά με την εγκυρότητα αυτής.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ ο Schumi εξακολουθεί να μη μπορεί να μιλήσει ή να περπατήσει και να έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον. Όλα αυτά, ενώ το σπίτι του στη λίμνη της Γενεύης έχει μετατραπεί σε υπερσύγχρονο ιατρικό κέντρο, με τις φήμες να κάνουν για 15μελη ιατρική ομάδα που φροντίζει τον άτυχο 46χρονο. Επικεφαλής αυτής φέρεται να είναι ο Richard Frackowiak ενώ εκτιμάται πως τα έξοδα της έως τώρα προσπάθειας αποθεραπείας του Schumacher, έχουν ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ!

«Είναι αβέβαιο το πόση πρόοδος μπορεί να υπάρξει», αναφέρει ο νευροχειρουργός και ειδικός σε τραυματισμούς αθλητών στο κεφάλι, Peter Hamlyn. «Αν δει κανείς τις περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών στο κεφάλι που στο παρελθόν κατάφεραν να ξεπεραστούν, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά, χρειάστηκαν χρόνια».

Οπως και να έχει η οικογένεια ελπίζει σε ένα θαύμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ