Και μην ξεχνάτε: Απόψε η Υπουργός Τουρισμού Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδάει στον Μαραθώνα

Όλα ξεκίνησαν από χθες, όταν η κα Πρωτοψάλτη έφτασε με ένα τζιπ στο προεδρικό και όταν ένας δημοσιογράφος την ρώτησε χρησιμοποιώντας στίχους από το «Χειροκρότημα» της Λίνας Νικολακοπούλου και της Δήμητρας Γαλάνη αν «Είμαστε ακόμα ζωντανοί», εκείνη χαμογέλασε...

Είπε μάλιστα γελώντας: «Αύριο κανονικά. Θα τραγουδήσω ως υπουργός στον Μαραθώνα». Έτσι λοιπόν αρκετοί διάσημοι εξέφρασαν την χαρά τους που η Κ. Πρωτοψάλτη θα τραγουδήσει, ένας από αυτούς ήταν και ο μάνατζερ και δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης που λίγο μετά την υπουργοποίηση της καλής του φίλης και πρωταγωνίστριας υπενθύμισε σε όλους μέσω Ιnstagram το αποψινό μεγάλο γεγονός, τη συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.

«Φίλοι μου σας καλώ όλους όσους γουστάρετε να έρθετε αύριο Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου στις 21.00 στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου να απολαύσουμε όλοι μαζί την μοναδική συναυλία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου της Υπουργού πλέον Αλκηστις Πρωτοψάλτη που με όλη της την αγάπη της μας προσφέρει !!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ...!!!❤️ Η είσοδος δεν απλώς ελεύθερη ....Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!!❤️», έγραψε. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ