H συγκλονιστική ιστορία υιοθεσίας: Πώς αποφάσισα να έρθω σε επαφή με τη βιολογική μου οικογένεια

"Γεννήθηκα στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, όπου το 1976 με υιοθέτησε μία υπέροχη οικογένεια από την Οκλαχόμα. Με αγάπησαν πάρα πολύ και απέκτησα επίσης μία άλλη θετή αδελφή". 

"Δεν έδινα πολλή σκέψη στους βιολογικούς γονείς μου, εκτός από κάποιες φορές που απλά αναρωτιόμουν πού μπορεί να βρίσκονται.

Ένα χρόνο πριν, αποφάσισα να αναζητήσω τη βιολογική μου οικογένεια. Και τα κατάφερα.

Έφτασε ένα γράμμα και πολλές φωτογραφίες. Είχα αδέλφια – 1 αδελφό και 5 αδελφές που ακόμη αναρωτιόντουσαν πού βρισκόμουν. Δυστυχώς, οι βιολογικοί γονείς μου είχαν φύγει από τη ζωή.
Η τελευταία επιθυμία της μητέρας μου ήταν να με ξαναβρεί, αλλά προς απογοήτευση της οικογένειάς μου, ο φάκελος της υιοθεσίας μου ήταν κλειστός και δεν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με το πού βρισκόμουν. Αυτός ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που χάρηκαν τόσο όταν έλαβαν το πρώτο μου γράμμα.

Ήθελαν όλοι τους να με συναντήσουν και κατά σύμπτωση, η μικρότερη αδελφή μου θα επισκεπτόταν φέτος το Λος Άντζελες. Συντονιστήκαμε λοιπόν μέσω email και ορίσαμε την ώρα.

Συνομιλήσαμε από κοντά με τη βοήθεια διερμηνέα και έμαθα πολλά για το παρελθόν μου, ήταν απίστευτο.
Τα συναισθήματά μου για την καινούρια μου οικογένεια που εμφανίστηκε κυριολεκτικά από το πουθενά διαρκώς αλλάζουν και εξελίσσονται. Εύχομαι να μπορέσω να επισκεφτώ την υπόλοιπη οικογένεια του χρόνου και ελπίζω αυτή η όμορφη ιστορία να μπορέσει να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να αναζητήσουν τους δικούς τους".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ