Ζ. Κωνσταντοπούλου προς Δ. Μάρδα: Είστε ένας δοτός υπουργός

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο της συνεδρίασης των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής για την ψήφιση της νέας συμφωνίας.

«Κύριε Μάρδα είστε ένας δοτός υπουργός, δεν είστε εκλεγμένος» τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, καλώντας την κυβέρνηση να αποσύρει τις τροπολογίες που κατέθεσε την τελευταία στιγμή.
«Γιατί επιτρέπετε να ευτελίζουν με αυτόν τον τρόπο ένα κόμμα που γνήσια αγωνίστηκε και υπερασπίστηκε δομές και αξίες» συνέχισε η πρόεδρος της Βουλής, απευθυνόμενη προς τα μέλη της κυβέρνησης.
«Δεν είναι δικαίωμά σας να επιτρέπετε να εμφανίζονται ως δικαιωμένοι ο κ. Βρούτσης, ο κ. Χατζηδάκης, ο κ. Γεωργιάδη» συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.


«Κ. Μάρδα δικαιώνετε όλους αυτούς που παρουσιάζουν ως μόνη λύση την ακροδεξιά και τον φασισμό» πρόσθεσε, προκαλώντας την αντίδραση των κ. κ. Γεωργιάδη και Χατζηδάκη. 
Η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε να μην γίνουν δεκτές οι τροπολογίες που κατατέθηκαν και ειδικά η τροπολογία ειδικής συνταξιοδοτικής ρύθμισης, ενώ ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Μάρδα σχετικά με το ποιος είναι ο συγγραφέας των κειμένων.
«Διεκδικείτε η Βουλή να παραδοθεί αμαχητί;», διερωτήθηκε η πρόεδρος της Βουλής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ