Top Woman: Ποια είναι η καλλονή Miss International Δέσποινα Βλεπάκη που ‘’κάλυπτε’’ τον Βαρουφάκη και αυτός της έδωσε αποκλειστική συνέντευξη.

Από μοντέλο στις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις, σε σκιά του Βαρουφάκη

Τα χρόνια στα καλλιστεία

 
Ο τίτλος της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, που κατέκτησε τότε, ήταν μόνο η αρχή για την Δέσποινα Βλεπάκη.

Ταξίδεψε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά και τον πολυπόθητο τίτλο της αναπληρωματικής Miss International 2007.

Η συγκεκριμένα χρονιά, βέβαια, όπως αποδείχθηκε, ήταν ιδιαίτερα τυχερή για την νεαρή καλλονή από την Κρήτη, καθώς έβαλε στη... φαρέτρα της και τον τίτλο της Balcan Beauty Ambassador 2007.

Οι τίτλοι αυτοί ήταν η αρχή για μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ, εντός και εκτός Ελλάδος.

Παράλληλα, σπούδαζε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2009.

Το πέρασμα από την υποκριτική

Η Δέσποινα Βλεπάκη, στο ενδιάμεσο, πριν καταλήξει στην τηλεόραση, μέσω της δημοσιογραφίας, είχε κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από την υποκριτική, αφού τη θεατρική σεζόν 2008-2009 συμμετείχε στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου Όλα» στο θέατρο Περοκέ με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τσιβιλίκα και Γιώργο Κωνσταντίνου, ενώ έκανε και αρκετά γκεστ σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» και του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία

Tο 2010 κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αφού αναλαμβάνει εκπομπή σε διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Τρία χρόνια αργότερα, το 2012, έρχεται η συνεργασία με την εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα στο Mega και την Ανοιξη του 2014 αρχίζει να παρουσιάζει τον καιρό τα Σαββατοκύριακα, πάντα στο κανάλι του Mega.

Από τη στιγμή που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης η Δέσποινα Βλεπάκη... μετακόμισε στην είσοδο του ΥΠΟΙΚ, όπως και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι, προκειμένου να καταγράφει τις δηλώσεις -συνήθως βόμβα- του.

Με το ξεχωριστό της πάθος, όμως, και την επιμονή της να υποβάλλει συνεχώς και ακατάπαυστα ερωτήματα στον Γιάνη Βαρουφάκη η όμορφη ρεπόρτερ κατάφερνε να κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

 

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ