Χυμώδης κοπέλα άκουσε να την χλευάζουν για μια μπλούζα - Την αγόρασε & την μοστράρει με καμάρι!

Η ιστορία μια κοπέλας η οποία δεν ντράπηκε για το σώμα της και η ιστορία της έγινε viral.

Η Ρέιτσελ Τέιλορ πήγε για ψώνια σε κατάστημα στην αμερικανική αλυσίδα Old Navy πριν από την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, όταν άκουσε λίγο πιο περά μια μητέρα και μια κόρη να κοροϊδεύουν το νεαρό κορίτσι επειδή διέθετε μερικά παραπάνω κιλά και η μπλούζα που φορούσε ήταν στενή.

Αρχικά η Ρέιτσελ ξέσπασε σε κλάματα: «Κάθισα στο αυτοκίνητο  για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά πήγε πίσω στο μαγαζι για να ολοκληρώσω τις αγορές μου.»

Η αρχική της αυτή αντίδραση άλλαξε αργότερα και πηγαίνοντας μέσα στο μαγαζί αγόρασε το εν λόγω μπλουζάκι και φωτογραφήθηκε με αυτό.

Έπειτα από λίγο ανέβασε την φωτογραφία στα social media με πάνω από 225.000 views.Η  εταιρία  Old Navy  ακούγοντας την ιστορία της ,της έστειλε μια κάρτα δώρου.

Δεν έλειψαν ωστόσο και οι επικριτές της Ρέιτσελ. Όμως ψύχραιμη η νεαρή απάντησε «Κατ 'αρχάς, σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά λόγια και για αυτούς που μοιράζεστε  μαζί μου τις ιστορίες σας. Παρολαυτά  μια φωτογραφία στα social media ΔΕΝ είναι μια πρόσκληση για να επικρίνουν, ή να γελοιοποιήσουμε, ή να κρίνουμε κάποιον, »έγραψε.

Τελειώνοντας η Ρέιτσελ αποφάσιζε να δώσει ένα μήνυμα στις κοπέλες της ηλικίας της που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις: «Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι στους αγώνες τους, ακόμη και αν φαίνεται ανόητο σε κάποιον άλλο, τα συναισθήματά τους, εξακολουθούν να ισχύουν»

Πηγή: metro.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ