Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 Κρίση πανικού live – Ένα βίντεο που συγκλονίζει

«Είμαι 27 χρονών. Κουράστηκα να μου λένε να το ξεπεράσω. Δεν μπορείς απλώς να ξεπεράσεις το άγχος σου», γράφει το Κέισι Κέιχιλ στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

Ο Κέισι πάσχει από σοβαρής μορφής αγχώδη διαταραχή από τότε που ήταν 15 ετών. Αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο ένα βίντεο που τον δείχνει να παθαίνει κρίση πανικού ώστε να αποδείξει πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι εξίσου σοβαρό και εξουθενωτικό με οποιαδήποτε άλλη πάθηση.
Τονίζει πως πολλές φορές τον παρεξηγούν και δεν καταλαβαίνουν την ασθένειά του. «Τράβηξα αυτό το βίντεο για να δείξω στον κόσμο ότι είναι πραγματικό. Αυτό που βλέπετε είναι πραγματικό», αναφέρει ο Κέισι.
Οι κρίσεις πανικού, γνωστές και ως κρίσεις άγχους, είναι επεισόδια έντονου φόβου ή ανησυχίας και εκδηλώνονται με ποικίλα συμπτώματα, όπως ταχυπαλμία, ζαλάδα και δύσπνοια. Η κρίση μπορεί να εμφανιστεί αιφνίδια και να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως αρκετές ώρες.
Αν και οι αγχώδεις διαταραχές είναι η πιο συνηθισμένη ψυχική νόσος, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν στις ΗΠΑ, οι πάσχοντες αντιμετωπίζουν ακόμη και σήμερα το στίγμα της κοινωνίας. Πολλοί είναι αυτοί που δεν κατανοούν πλήρως τι είναι οι αγχώδεις διαταραχές και ακόμη περισσότεροι είναι οι μύθοι που τις περιβάλλουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ