Όταν η Γιάννα Αγγελοπούλου πέταξε τις γόβες και χόρεψε ξυπόλητη ...πεντοζάλη - Η βάφτιση της εγγονής

Μέχρι και...πεντοζάλη χόρεψε για χάρη της νεοφώτιστης εγγονής της η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη στο γλέντι που πραγματοποιήθηκε στην Έμπαρο της Κρήτης.
 

Η ίδια δεν σταματούσε να προτρέπει τους καλεσμένους της να πίνουν και να τρώνε από τον παραδοσιακό μπουφέ. Σύμφωνα με το περιοδικό «YOU» αλλά και το περιοδικό «HELLO!» που φιλοξενούν νέες φωτογραφίες από το κρητικό γλέντι για τη βάφτιση της εγγονής της, η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη ανέφερε για την επιλογή του μέρους: "Βρισκόμαστε στην Έμπαρο, το χωριό του πατέρα και των παπούδων μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη που η Καρολίνα ήθελε να γίνει η βάφτιση της κόρης της εδώ".

Η Γιάννα Αγγελοπούλου άφηνε την εγγονή της από την αγκαλιά της μόνο για να χορέψει και όπως προδίδουν οι φωτογραφίες της έχει μεγάλη αδυναμία. Άλλωστε και το όνομα που έλαβε η μικρή είναι μια σύντμηση του ονόματος του παππού της Ηλία, από την πλευρά του πατέρα της Βασίλη Αμβροσίου αλλά και της γιαγιάς Γιάννας.

Κι η γιαγιά Γιάννα Αγγελοπούλου ευχαριστήθηκε το γλέντι για την βάφτισή της μικρής με την ψυχή της. Μάλιστα η ίδια δεν σταματούσε να προτρέπει τους καλεσμένους της να πίνουν και να τρώνε από τον παραδοσιακό μπουφέ, ενώ δεν σταμάτησε να χορεύει, βγάζοντας μάλιστα και τα παπούτσια της για να χορέψει πεντοζάλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ