Όταν οι διάσημοι επιλέγουν τα φαρμακεία για τα προϊόντα ομορφιάς τους

Κι όμως, κάποιοι από τους αγαπημένους μας celebrities, προτιμούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα από τα φαρμακείο για την προσωπική τους περιποίηση.

Έτσι λοιπόν και η αγαπημένη Jennifer Aniston, η οποία είναι από τις διάσημες γυναίκες που όσο μεγαλώνουν, ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο. Σαν να έχουν κερδίσει ένα στοίχημα με το σύμπαν και το δέρμα και τα χαρακτηριστικά της να έχουν κολλήσει στην πιο νεανική ηλικία και μορφή. 

Φυσικά και δεν έχει κάποια συμφωνία με το σύμπαν, αλλά για όλα ευθύνονται τα προϊόντα από το φαρμακείο της γειτονιάς της. Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, όσο και αν έχουμε συνηθίσει τους διάσημους φίλους μας να επιλέγουν τα πιο ακριβά και πιό διάσημα προϊόντα, η Jennifer έρχεται να μας αλλάξει κάθε άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια σε συνέντευξή της, το γεγονός πως η μητέρα της ήταν μοντέλο και μανιακή με την επιδερμίδα της, της έμαθε να περιποιείται σχολαστικά τη δική της. Μια στο τόσο θα αγοράσει παραδέχτηκε, κάποιον ορό από τον δερματολόγο της αλλά σταθερή αξία είναι οι μπάρες καθαρισμού και οι κρέμες σώματος από το φαρμακείο της γειτονιάς της. Από σήμερα σε αγαπάμε πιο πολύ Jennifer!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ