Good News: Παγκόσμιες πρεμιέρες φέτος στο CINE MANTO στη Μύκονο -Στα top 10 θερινά του κόσμου - Ύμνοι από διεθνή media

To CINE MANTO, ο θερινός κινηματογράφος της Μυκόνου, που από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως οι εφημερίδες THE INDEPENTENT και GURDIAN, το περιοδικό MONOCLE κ.ά. έχει συμπεριληφθεί στο 10 ομορφότερα θερινά σινεμά του κόσμου, άνοιξε τις πόρτες του για το φετινό καλοκαίρι. 

Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας -με ψηφιακή προβολή- με ένα πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες Α? προβολής για μικρούς και μεγάλους, το CINE MANTO πιστό στις πολιτιστική δραστηριότητά του παρουσιάζει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις: 

Το Σάββατο 6 Ιουνίου και την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, προβάλλει σε πρώτη Πανελλήνια προβολή την τελευταία, βραβευμένη με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ταινία του Φίλιππου Κουτσαφτή ΑΡΚΑΔΙΑ ΧΑΙΡΕ. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν παρουσία του σκηνοθέτη, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τους θεατές. 


ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:00 & 23:00
Από τις 2 έως 5 Ιουλίου το CINE MANTO διοργανώνει Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στο πλαίσιο της ΜΥΚΟNOS BIENNALE 2015.

Στις 3 Οκτωβρίου το CINE MANTO θα παρουσιάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας ΔΗΛΟΣ DELOS 2015 με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χωραφά, σε σκηνοθεσία Αντώνη Κιούκα, παρουσία ανθρώπων της τέχνης, της διανόησης και του πολιτισμού.

Το CINE MANTO βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Μυκόνου μέσα σε ένα "μυστικό" κήπο με τα πανύψηλα δέντρα, μια απρόσμενη, αναπάντεχη και μαγευτική εικόνα για τους επισκέπτες του νησιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ