Συνέντευξη Τζένη Μπαλατσινού: ''Στη συνείδηση των άλλων ανήκω πάντα στη κατηγορία των δεσμευμένων...''

Τα τελευταία χρόνια τη ζωή της σηματοδότησαν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Αλλά η αύρα της αλλάζει χρώμα μόνο όταν το επιλέξει η ίδια

Έναν χρόνο σχεδόν μετά τον ξαφνικό, για πολλούς, χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, το αγαπημένο «χρυσό κορίτσι» των nineties πέρασε αλώβητο από τις Συμπληγάδες της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις παγίδες του κουτσομπολιού κι επενδύοντας με διακριτικότητα και σεβασμό στην προσωπική της ιστορία, αλλά και σε αυτή των τριών υπέροχων παιδιών της. Σήμερα, υποδέχεται το νέο κεφάλαιο της ζωής της με χιούμορ και σεμνότητα. Σχολιάζει την παρουσία της στην εκπομπή Joy του Mega ως απλή προπόνηση και υποστηρίζει αυθεντικά την πολυεδρικότητά της, όπως χαρακτηρίζει τη «σχιζοφρενή» της ενασχόληση με πολλά και διαφορετικά καινούργια πρότζεκτ – ανάμεσα στα οποία κι ένα απόλυτα προσωπικό, την καραμελένια αλλαγή στα μαλλιά της. Φωτογραφίζοντάς την καταλάβαμε ότι ο χρόνος είναι καλός με τις γυναίκες που αγαπούν τη σωστή διατροφή και την άσκηση. Ή ότι, μην κοροϊδευόμαστε, αυτό το χρυσό κορίτσι έχει διαολεμένα φανταστικά γονίδια.

Πώς αλλάζει η σχέση όταν από ζευγάρι γίνεσαι μόνο γονιός; Ποιες ποιότητες του άλλου αναγνωρίζεις πια, καθαρά, χωρίς τη φθορά της καθημερινότητας;
Ο κεντρικός άξονας είναι τα παιδιά, να μεγαλώνουν σωστά, να αισθάνονται ισορροπημένα και ελεύθερα να προχωρήσουν στον δρόμο που θα επιλέξει το καθένα. Αυτός είναι σκοπός και των δυο μας και γι’ αυτό απαιτείται συνεννόηση και κοινή προσπάθεια. Κρατάμε λοιπόν αλώβητο αυτό το κομμάτι και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Ποια συμβουλή των γονιών σου χαίρεσαι που δεν ακολούθησες;
Για να πούμε την αλήθεια, όσες δεν άκουσα, δεν μου βγήκαν σε πολύ καλό… (γέλια) Είμαι μοναχοπαίδι κι οι γονείς μου ήταν υπερπροστατευτικοί, μα ευτυχώς από νωρίς επέλεξα και έπραξα ό,τι θεώρησα καλύτερο για μένα.

Υπάρχει star system στην Ελλάδα; Υπήρχε ποτέ;
Υπάρχει celebrity system. Η εποχή αναλώνει τα πρόσωπα πάρα πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα λίγοι άνθρωποι να έχουν διάρκεια. Μου είναι δύσκολο να σκεφτώ κάποιον που να είναι λαμπερός, να παράγει έργο, να έχει ταλέντο, παιδεία και να είναι cool. Δεν έχουμε καμία Μελίνα σήμερα...

Πώς έχει επηρεάσει η κρίση τη ζωή σου;
Αυτό που είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμο είναι η ψυχολογική βία που γέννησε αυτή η περίοδος και η κρίση αξιών που βιώνουμε. Από την άλλη, έχει και θετικά στοιχεία όλη αυτή η αλλαγή. Περισσότερη δημιουργικότητα, τάξη και επαναπροσδιορσμό.

Πώς θα χαρακτήριζες καθένα από τα τρία παιδιά σου με μία λέξη, αν τους έδινες από έναν τίτλο;
Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που μου ζητάς. Το κάθε παιδί μου είναι ένα σύνολο χαρακτηριστικών, εκφάνσεων, όπως κάθε άνθρωπος άλλωστε, είναι ένα σύμπαν ολόκληρο. Θα το αποφύγω, για να μην έχουμε και περαιτέρω οικιακές ταραχές… (γέλια)

Όλη η συνέχεια εδώ - madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ