Διεθνής καλλονή βάφτισε σε ορθόδοξη εκκλησία την κόρη της: Απίθανες φωτό σε black & white

Δεν ξεχνά τις ρίζες της αλλά και τις παραδόσεις της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας η Milla Jovovich, η οποία την περασμένη Παρασκευή βάφτισε την μόλις 8 εβδομάδων κορούλα της σε Ορθόδοξη Εκκλησία στο Λος Άντζελες. 

Και το όνομα αυτής... Dashiel!

 Μέσα από το προφίλ της στο Instagram της η διάσημη ηθοποιός του Resident Evil μοιράστηκε φωτογραφίες της βάφτισης και αποκάλυψε πως το όνομα της μικρής στα ρώσικα προφέρεται “ Dasha” και προέρχεται από την Αγία “Daria”! 

“Όταν μιλάμε ρώσικα αποκαλούμε την μικρή “Dasha” που προέρχεται από της Αγία Daria. Το εκπληκτικό είναι ότι η κόρη μας γεννήθηκε 1η Απριλίου που είναι η μέρα που γιορτάζουμε τη συγκεκριμένη Αγία και πήρε το όνομά της”, εξήγησε η ευτυχισμένη μανούλα στους διαδικτυακούς της φίλους.

 Όσο για το μυστήριο που έγινε στο Ναό Μεταμορφώσεως της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η Milla αποκάλυψε: “Ήταν μια εκπληκτική τελετή, τόσο γαλήνια και πνευματική”.
 
Στο πλευρό της, μάλιστα, αυτές τις όμορφες στιγμές ήταν φυσικά ο σύζυγός της Paul W.S. Anderson και η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που δεν χορταίνει την αδελφή της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ