Βίντεο ημέρας: Βρήκε ενα νεογέννητο μωρό στο δρόμο τυλιγμένο σε σεντονάκι & το υιοθέτησε

Ένα μωρό στο δρόμο του βρήκε ένας Μεξικάνος και αποφάσισε να το υιοθετήσει αφού οι γονείς του το άφησαν τυλιγμένο σε ενα άσπρο πανί σε ένα παρκάκι.

Στις 2 Μαΐου, γύρω στις 9:30 το πρωί, ο Raul Martin Ceja περπατούσε για να πάει στη δουλειά του. Τότε, στην άκρη του δρόμου, εντόπισε ένα περίεργο λευκό πακέτο. Ήταν ακουμπισμένο στο χώμα κι από μέσα του ακουγόταν περίεργοι ήχοι. Δεν μπορούσε εξ’ αρχής να καταλάβει αν ήταν κλάματα μωρού, ζώου ή κάποια κακόγουστη φάρσα.


 

Ο Ceja πλησίασε και με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως ήταν ένα μωρό νεογέννητο. Ποιος ξέρει ποια μαμά αναγκάσθηκε να το "πετάξει"στην κυριολεξία στο δρόμο... Το άτυχο μωρό είχε εγκαταλειφθεί κι αν δεν είχε βρεθεί ο Ceja, πιθανόν θα πέθαινε.

Ο ευαίσθητος Μεξικάνος μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο Zapopan και περίμενε ώσπου το μικρό κοριτσάκι να αναρρώσει πλήρως από την ταλαιπωρία της. Αποφάσισε μάλιστα να το υιοθετήσε.

Αυτό το μωρό αφέθηκε να πεθάνει. Ευτυχώς, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερό. Ένας υπέροχος άνθρωπος το έσωσε κι αποφάσισε να το μεγαλώσει. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα ανθρωπιάς και ευαισθησίας.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Πηγή: Ιndependent.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ