Βαπτίστηκαν live από το κανάλι του Μονακό τα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν (φωτό & βίντεο)

Στο πριγκιπάτο του Μονακό πραγματοποιήθηκε σήμερα το μυστήριο της βάπτισης των δίδυμων παιδιών του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν, που πήραν το όνομα Ζακ και Γκαμπριέλα αντίστοιχα.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, για μια ακόμα φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τα φλας των φωτογραφικών φακών να πάρουν φωτιά αφού εμφανίστηκε με ένα λευκό στιλάτο φόρεμα μάρκας Dior ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κότσο.

 

Τα μόλις πέντε μηνών διδυμάκια της έλαμπαν μέσα στα λευκά βαπτιστικά τους ρουχαλάκια, ενώ ο ναός μέσα και έξω είχε κατακλυσθεί από κόσμο -όχι μόνο που είχε καλέσει το πριγκιπικό ζεύγος - αλλά και από θαυμαστές του οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τον Καθεδρικό Ναό και και έβλεπαν live την βάφτιση μέσα από μία γιγαντοοθόνη.

Νονοί του Ζακ ήταν ο Christopher Le Vine Jr, ένας από τα ξαδέλφια του πρίγκιπα του Αλβέρτου και η Diane de Polignac Nigra, ενώ της Γκαμπριέλα ήταν ο αδελφός της Σαρλίν, Gareth Wittstock και η Nerine Pienaar, η σύζυγος του πρώην αρχηγού της ομάδας ράγκμπι της Νοτίου Αφρικής, Francois Pienaar.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο μυστήριο ήταν ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Λουντοβικ Γκίγκι και το διεθνούς φήμης μοντέλο Βικτώρια Σιλβστεντ.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ