Νέες αποκαλύψεις για την μικρή Άννυ: Οι αντιφάσεις της μητέρας της & οι τηλεφωνικές συνομιλίες που την ''καίνε''

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του φρικτού εγκλήματος της μικρής Άννυ, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του "πατέρα" και της μητέρας του. 

 

Αυτό σημαίνει πως οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν ούτε μιά στιγμή όσα έλεγαν και υποστηρίζαν οι δύο γονείς και έτσι παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές τους συνδιαλέξεις. 

Σε μία από αυτές τις συνομιλίες ο παιδοκτόνος λέει στην μητέρα της 4χρονης Άννυ: "αυτή τη στιγμή παρακολουθούν οι αστυνομικοί το τηλέφωνό μου βλαμμένη. Ποιος σου είπε ότι ο Νίκι κοιμόταν στο σπίτι μου;".

"Βρε, εσύ τι μου είπες; Εσυ είπες ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες. Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί, το πιστεύω. Όταν έχασες το παιδί, μου έλεγες ψέματα", απάντησε η μητέρα της Άνννυ. 

"Αφού στις 13 το χάσαμε το παιδί βρε μαϊμού", ήταν η δική του απόκριση, με τη σύντροφό του να απαντά: "Τι 13; Αφού στις 17 μου είπες ότι το έχασες".

"Όταν ηρέμησες στο είπα, ότι το Πάσχα το χάσαμε", ανταπάντησε για να του πει σε εκείνο το σημείο η μητέρα της Άννυ ότι φεύγει. "Όχι δεν θα φύγεις, δεν θα πας πουθενά", της είπε αλλά εκείνη επέμεινε: "Φεύγω. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Εσύ κάτι έκανε στο παιδί".

Από τους συγκεκριμένους διαλόγους, η αστυνομία θεώρησε πως η μητέρα υποψιάζεται πως κάτι κακό έχει γίνει στο παιδί και για αυτό ευθύνεται ο σύντροφός της, ενώ φαίνεται πως η ίδια δεν είχε ιδέα για τη δολοφονία. 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ