Δείτε ποια διάλεξε το BBC για να αντικαταστήσει τον Jeremy Clarkson στο νέο ''Top Gear'‏'

Το BBC ανακοίνωσε την επιλογή του για τη "dream team" που θα παρουσίασει το Top Gear" της επόμενης χρονιάς, αντικαθιστώντας τον Jeremy Clarkson και την ομάδα του.

Σύμφωνα με τον James Rothwell της Telegraph, το trio θα αποτελείται από το μοντέλο Jodie Kidd, τον ηθοποιό Philip Glenister και τον παρουσιαστή Guy Martin.

Η 36χρονη Kidd, είναι πρώην μοντέλο και τηλεπερσόνα. Έως πρόσφατα παρουσίαζε το σόου "The Classic Car Show" στο Channel 5. Η Kidd είναι λάτρης των αυτοκινήτων και έχει εμφανιστεί στο "Top Gear" δύο φορές ως καλεσμένη.

Ο 52χρονος Glenister έχει παίξει σε βρετανικά τηλεοπτικά σόου, όπως το "Life on Mars" και το "Ashes to Ashes". Πρόσφατα παρουσίαζε το "For the Love of Cars" στο βρετανικό Channel 4.

Ο 33χρονος Martin, είναι δημοφιλής παρουσιαστής αγώνων μοτοσυκλέτας ενώ έχει εμφανιστεί δεκάδες φορές στο Tourist Trophy του Isle of Man.

Ο Jeremy Clarkson απομακρύνθηκε από την παρουσίαση του "Top Gear", μετά από 30 χρόνια μετά την μπουνιά που έδωσε σε παραγωγό. Και ο Andy Wilman έφυγε από το σόου.

Το BBC δεν έχει ακόμα δημοσιοποιήσει την πρεμιέρα του νέου "Top Gear".

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ