Πάρτι οργίων με ναρκωτικά σε σπίτι που ενοικιάστηκε μέσω Airbnb - Τα έκαναν γυαλιά καρφιά!‏

Εικόνα καταστροφής αντίκρισαν, μπαίνοντας στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού τους, ένα ζευγάρι που είχε ενοικιάσει την κατοικία του στο Κάγκαρι του Καναδά μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας Airbnb.

Ο Μαρκ και η Σταρ Κινγκ ενοικίασαν το σπίτι τους σε 4 ενηλίκους οι οποίοι θα ταξίδευαν μέχρι την περιοχή για να παραβρεθούν σε ένα γάμο.Όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά από τηλεφωνήματα γειτόνων που ανησυχούσαν, συνάντησαν κατεστραμμένα έπιπλα, σπασμένα γυαλιά, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και εσώρουχα διάσπαρτα σε όλο το σπίτι, ενώ το πάτωμα ήταν γεμάτο σκουπίδια και οι τοίχοι λερωμένοι με σάλτσα μπάρμπεκιου.

Η αστυνομία είπε ότι στο σπίτι έγινε όργιο με ναρκωτικές ουσίες και υπολογίζει το κόστος των ζημιών σε 62.000 δολάρια.Οι γείτονες άρχισαν να ειδοποιούν το ζευγάρι των ιδιοκτητών όταν είδαν ότι ένα λεωφορείο έφτασε έξω από το σπίτι και περί τα 100 άτομα αποβιβάστηκαν και πέρασαν μέσα σε αυτό.

Όταν αρχικά οι ιδιοκτήτες επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι, δεν τα κατάφεραν λόγω της συμφωνίας που δεσμεύει τους χρήστες της Airbnb και όταν κατάφεραν να μπουν, χρειάστηκε να πείσουν τα 20 άτομα που βρίσκονταν ακόμα στο σπίτι να φύγουν.Ως σκηνικό θυμού χαρακτήρισε το σκηνικό που αντίκρυσε ο αστυνομικός Constable Attila Horvath. 

«Δε μπορούσαν να πιστέψω πώς κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο μέσα σε 3 ημέρες στο σπίτι κάποιου άλλου», είπε στα αμερικανικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι αντίστοιχο στα 9 χρόνια υπηρεσίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Daily Mail, η Airbnb θα αποζημιώσει το ζευγάρι των ιδιοκτητών με 1 εκατ. δολάρια, ως αποζημίωση της ασφαλιστικής κάλυψης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ