Ladies & Gentleman αυτή είναι η αλήθεια: Οι άνδρες με χιούμορ, είναι οι καλύτεροι εραστές!

Ποια γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα που έχει χιούμορ και την κάνει να γελάει; 

Φαίνεται πως οι αστείοι άντρες δεν έχουν μόνο την ικανότητα να κάνουν τις γυναίκες να μην βαριούνται ή να χαλαρώνουν μετά από μια δύσκολη μέρα αλλά είναι και καλοί εραστές. Σύμφωνα με μια έρευνα, το χιούμορ είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Evolutionary Psychology κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες που είναι αστείοι έχουν υψηλές επιδόσεις στο κρεβάτι, δεδομένου ότι οι γυναίκες προτιμούν άντρες με χιούμορ και έχουν περισσότερους οργασμούς μαζί τους. Οι επικεφαλής του πειράματος που παρατήρησαν τη σεξουαλική ζωή 44 γυναικών και συμπέραναν ότι οι άντρες με χιούμορ είναι επιπλέον καλύτεροι σύντροφοι και δημιουργούν πιο επιτυχημένες σχέσεις.

«Οι άντρες που έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ τείνουν να είναι πιο κοινωνικοί και να έχουν αυτοπεποίθηση» δηλώνει ο γιατρός Gordon G. Gallup Jr. τονίζοντας ότι «οι γυναίκες σε σοβαρές σχέσεις με άντρες που έχουν χιούμορ αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια, ίσως επειδή το χιούμορ μπορεί να ελαφρύνει μια επικίνδυνη κατάσταση ή συνάντηση». Επίσης, σύμφωνα με τους ειδικούς το χιούμορ είναι μια ένδειξη ευστροφίας και δημιουργικότητας και για αυτό έχουν περισσότερες πιθανότητες «να έχουν καλύτερες δουλειές και να βγάλουν περισσότερα χρήματα».

Πηγή: Evolutionary Psychology

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ