Όλα ή τίποτα ο Παναθηναϊκός σήμερα με ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ στο τρίτο παιχνίδι της σειράς για την Euroleague!

Tα όριά του κόντρα στην ανώτερη ΤΣΣΚΑ θα δοκιμάσει απόψε ο Παναθηναϊκός (21:45, ΝΕΡΙΤ). Οι πράσινοι υποδέχονται την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και θέλουν τη νίκη αφενός για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για τις δύο συντριβές τους στη Ρωσία και αφετέρου για να παραμείνουν ζωντανοί στη σειρά.
 

 
Πρόκειται για εξόχως δύσκολο έργο, όπως άλλωστε φάνηκε και στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και να ελέγξει απολύτως το ρυθμό για να έχει πιθανότητες.

Δύσκολα θα αγωνιστεί ο τραυματίας Έι Τζέι Σλότερ, αν και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα εξαντλήσει τις πιθανότητες και θα τον περιμένει μέχρι και λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ. Αναμένεται αντίθετα να είναι στην 12άδα ο Λευτέρης Μποχωρίδης που δεν έπαιξε στη Μόσχα.

Ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που θα υποδεχθούν τον Δημήτρη Ιτούδη οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Κατά τη φυγή του από τους πράσινους το καλοκαίρι του 2012 μετά από 13 χρόνιας σημαντικής προσφοράς στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Έλληνας κόουτς κατηγορήθηκε ότι συνέβαλε στην αποδόμηση του ρόστερ, μιλώντας υποτιμητικά για τη νέα προσπάθεια στους παίκτες.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα βρεθούν το λιγότερο 10.000 θεατές αν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι ο αριθμός τελικά θα είναι ακόμα πιο μεγάλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ