Δαμιανός: Το εστιατόριο που φέρνει τον νησιώτικο αέρα της Πάρου στο Χαλάνδρι!

Η παριανή κουζίνα βρίσκει μια θέση στο Χαλάνδρι, με το εστιατόριο Δαμιανός να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς.

 

Σε μια υπέροχη νεοκλασική μονοκατοικία στο Χαλάνδρι στεγάζεται το εστιατόριο Δαμιανóς, με τη γνωστή παριανή του κουζίνα με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, που παρέχει μια γαστρονομική απόλαυση σε οικογενειακό επίπεδο, ικανοποιώντας και τους απαιτητικούς στη γεύση.
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα που σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, ο Δαμιανός σας προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία, εξαίσια πιάτα με ολόφρεσκα προϊόντα και ξεχωριστές γεύσεις της παριανής κουζίνας που θα σας κάνουν να νοσταλγήσετε το καλοκαίρι, ενώ η ζωντανή μουσική του κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι… ανάβει το κέφι.

Απολαύστε αυθεντικά και πρωτóτυπα πιάτα, παραδοσιακά ορεκτικά, θαλασσομεζέδες, φρέσκα ψάρια, και κρεατικά.  Ρεγγοσαλάτα, σκουμπρί μαρινάτο, παριανή ρεβυθάδα φτιαγμένη στο τσουκάλι, χταπόδι μελωμένο, σουπιά σαγανάκι, ριζότο γαρίδας, γιουβαρλάκια σφυρίδας, και την σπεσιαλιτέ… παριανή κακαβιά, μεταξύ άλλων.
Κι επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει, ο εκπληκτικός κήπος του είναι έτοιμος να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε στην πόλη.

Όλη η συνέχεια εδώ- Clickatlife.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ