Διαγωνισμός BUSINESS IT EXCELLENCE στο χώρο του Internet of Things από τον ΟΤΕ & την COSMOTE

Με τον νέο διαγωνισμό “BUSINESSITEXCELLENCE”ο ΟΤΕ και η COSMOTE,καλούνόσους έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του InternetofThings να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000€αλλά και συνεργασία με τον ΟΤΕ ή την COSMOTE.
 

Ο διαγωνισμός πουξεκινάει στις 20 Απριλίου θα δώσει την ευκαιρία στους νικητές να λανσάρουν τη λύση τους σε ακόμη 7 Ευρωπαϊκές χώρες.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το emailτους στο www.businessitexcellence.grγια να λάβουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τα ζητούμενα του διαγωνισμού, όταν ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής συμμετοχών.

Το InternetofThings, η ασύρματη επικοινωνία μεταξύ μηχανών χωρίς ανθρώπινη παρέμβασηπαρέχει αμέτρητες δυνατότητες τόσο για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας όσο και για τις απαιτητικές διαδικασίες των επιχειρήσεων. ΟOTE και η COSMOTEμέσω των τεχνολογικά προηγμένων υποδομών τους, προσφέρουν συνδεσιμότητα και προηγμένες λύσεις στον τομέα του InternetofThings, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ