Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Story: Αθλητικογράφοι περίμεναν δυο ημέρες για φτηνά εισιτήρια και «έπεσαν» στη μοιραία πτήση..‏

Δύο αθλητικογράφοι από το Ιράν είναι ανάμεσα στα θύματα της μοιραίας πτήσης της Germanwings. Οι δύο δημοσιογράφοι κάλυπταν αθλητικές διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη, σε συνεργασία με δύο άλλους δημοσιογράφους, οι οποίοι και αυτοί σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη, αλλά άλλαξαν τα σχέδιά τους.

Δημοσιογράφος τoυ Guardian μίλησε με έναν από τους δύο δημοσιογράφους που δεν επιβιβάστηκαν στην πτήση του Airbus. «Αν είχαμε πάει στη Βαρκελώνη, θα επιστρέφαμε μαζί τους. Αποφασίσαμε να μείνουμε στη Βιέννη και να εστιάσουμε στην προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας πριν τα επερχόμενα παιχνίδια».

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι φίλοι του ίσως να είχαν επιβιώσει εάν δεν πετούσαν με «χαμηλού κόστους» αεροπορική εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί πώς οι άτυχοι δύο ιρανοί άντρες περίμεναν δύο ολόκληρες ημέρες, προκειμένου να βρουν την πιο φτηνή πτήση. 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να πάρουν άλλες πτήσεις, επειδή κάλυπταν εθελοντικά τα αθλητικά γεγονότα με δικά τους χρήματα», αναφέρει ο δημοσιογράφος και συμπληρώνει « τα ιρανικά Μέσα στα οποία εργαζόμαστε δεν μας στηρίζουν οικονομικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit

 

2nd family summit