Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Αποχωρεί και ο Πέτρος Μπούτος από τον όμιλο του ΑΝΤ1!

Μετά τις έντονες φήμες των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώθηκε η λύση της συνεργασίας του ομίλου ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα της ANTS PRODUCTION με τον Πέτρο Μπούτο. Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωση του το κανάλι που κάνει λόγο για ένα "από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας" που αποχωρεί.

Θυμίζουμε πως ο κ. Μπούτος είχε ξεκινήσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου, αποχωρώντας μετά από πολλά χρόνια από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Όλα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά την αιφνίδια αποχώρηση υψηλόβαθμων στελεχών από το κανάλι, σε μια προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων, με την Κατερίνα Γκαγκάκη να απομακρύνεται.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Ο Πέτρος Μπούτος αποχωρεί από την εταιρεία παραγωγής ANTS PRODUCTION και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για να αξιοποιήσει μία νέα  επαγγελματική ευκαιρία.
Ο Πέτρος Μπούτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, διετέλεσε επικεφαλής της εταιρείας ANTS PRODUCTION και θα συνεχίσει την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία εκτός του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.
Η ANTS PRODUCTION θα συνεχίσει να παράγει περιεχόμενο και να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει ηγετική θέση.
Η Διοίκηση του Ομίλου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ