Κι όμως γίνεται: Η λευκή - χρυσή εκδοχή του #The dress που δίχασε το διαδίκτυο πουλήθηκε για 1.898 ευρώ!

Το φόρεμα αγόρασε Τσέχος επιχειρηματίας, σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εταιρία Romanoriginals.co.uk δημιούργησε τελικά και την λευκή - χρυσή εκδοχή του φορέματος που ''έσπασε'' το διαδίκτυο, όπως είχε αποκαλύψει η Michele Bastock, Head of sales and design της εταιρίας στην Ειρήνη Νικολοπούλου και το eirinika!

Το φόρεμα έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστο όταν η μητέρα μιας κοπέλας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί τράβηξε μια φωτογραφία του μπλε φορέματος, αλλά λόγω κακής ανάλυσης του κινητού της τηλεφώνου, το φόρεμα φαινόταν λευκό!

Έτσι, ''ξέσπασε'' κυριολεκτικά πόλεμος στο διαδίκτυο αφού οι μισοί το έβλεπαν μπλε και οι υπόλοιποι λευκό! Μάλιστα το #thedress έγινε παγκόσμιο trend στο twitter και η Romanoriginals.co.uk είδε μέσα σε μια μέρα την φήμη της να εκτοξεύεται!

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισαν να σχεδιάσουν και την λευκή - χρυσή εκδοχή του φορέματος αρχικά και στην συνέχεια να δημοπρατήσουν ένα από τα λευκά φορέματα. Το φόρεμα αγόρασε ένας επιχειρηματίας από την Τσεχία, ο Tomas Petru στην τιμή των.... 1898 ευρώ χωρίς τα έξοδα μεταφοράς για να το κάνει δώρο στην γυναίκα του!

Πηγή: Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ