Η 21χρονη σεξοβόμβα Σλόμιτ Μάλκα από τις ένοπλες δυνάμεις, στο μόντελιγκ! (Φωτό - Βίντεο)

Η εντυπωσιακή 21χρονη Σλόμιτ Μάλκα από το Ισραήλ, άφησε την καριέρα της στις ένοπλες δυνάμεις και στράφηκε στην πασαρέλα, ενώ πλέον θεωρείται το 7ο πιο καλοπληρωμένο μοντέλο της χώρας, σύμφωνα με το Forbes του Ισραήλ.

Η κομάντο με το αγγελικό πρόσωπο ανέβαζε συχνά φωτογραφίες στα social media, οι οποίες της χάρισαν χιλιάδες followers και τράβηξαν την προσοχή του κοινού και σύντομα και της εταιρείας Intimissimi με την οποία πλέον συνεργάζεται.

Πηγή: trelokouneli.gr

Σε αυτό φυσικά, βοήθησε και το εκπληκτικό της σώμα, αφού έχει ύψος 1.75 και διαστάσεις 81-61-89
Οσο για την στρατιωτική της θητεία, πριν μερικούς μήνες είχε γράψει στο διαδίκτυο με αφορμή τον θάνατο Ισραηλινών στρατιωτών: «13 στρατιώτες. Όλοι στην ηλικία μου. Το βλέπεις διαφορετικά αφού υπηρετήσεις στο στρατό. Εγώ υπηρέτησα μόλις δύο χρόνια. Εκείνοι θυσίασαν μία ολόκληρη ζωή. Τα νιάτα τους, τα χαμόγελά τους, την μελλοντική καριέρα τους, τη μελλοντική οικογένειά τους, τις δυνατότητές τους. Θυσιάστηκαν για να προστατεύσουν το Ισραήλ και πιστεύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Δε θα ζήσουν το μέλλον τους, αλλά τουλάχιστον τους χρωστάμε ότι προσπάθησαν να το κάνουν καλύτερο για εμάς. Να είμαστε ενωμένοι, να αγαπούμε και να μην μισούμε. Μόνο η αγάπη φέρνει αγάπη. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ