Ισμήνη Νταφοπούλου: Η «Ελληνίδα Megan Fox» επέστρεψε από τα Μις Κόσμος και αποκαλύπτει τα παρασκήνια!

Η Μέγκαν Φοξ της Ελλάδας - όπως την αποκαλούν - και Σταρ Ελλάς 2014 επέστρεψε από το ηλιόλουστο Μαϊάμι, όπου βρισκόταν για τον Διαγωνισμό Ομορφιάς Μις Υφήλιος.

Η Ισμήνη Νταφοπούλου, η ιέρεια της ελληνικής ομορφιάς, βρέθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εμπειρία της στο Μαϊάμι σε αυτή την παγκόσμια διοργάνωση ομορφιάς.

Είπε λοιπόν ότι το μόνο της άγχος ήταν τα... πολύ ψηλά παπούτσια, που της έδωσαν οι διοργανωτές και λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο φοβήθηκε πώς θα τα περπατήσει. Επίσης, λίγο πριν την τελική πασαρέλα πίσω στα παρασκήνια τα κορίτσια έκαναν πους απς και κοιλιακούς και μόνο εκείνη ήταν καθισμένη και τους κοιτούσε γελώντας!

Μας είπε, επίσης, ότι το πρόγραμμα για όσες ημέρες έμεινε στο ξενοδοχείο με τις υπόλοιπες 88 υποψήφιες ήταν σκληρό - πρωινό ξύπνημα και υποχρεώσεις όλη την ημέρα με στενή επιτήρηση και αστυνομική προστασία - και ότι όλες πίστευαν ότι φαβορί για τον τίτλο ήταν κάποια κοπέλα από τη Λατινική Αμερική.

Η Ελληνίδα καλλονή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα, αλλά από πολύ νωρίς έζησε μόνη της στην Αθήνα και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Έχει κάνει σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, στο Πανεπιστήμιο του Βόλου και έχει στεφθεί Σταρ Ελλάς 2014.

Πηγή: www.tff.gr/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ