Το διασημότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, το Ritz απέλυσε τον διευθυντή του γιατί προσέλαβε για τραγουδίστρια την καλλονή ερωμένη του!

Εξαλλοι οι καθωσπρέπει ιδιοκτήτες του Ritz στο Λονδίνο, απέλυσαν τον γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου τους τον 51χρονο γοητευτικό Stephen Boxall επειδή δεν τους απεκάλυψε ότι η Βουλγάρα τραγουδίστρια, Alexandra Anastas, που προσέλαβε στο εστιατόριο ήταν η ερωμένη του. 
Ο Boxall, είναι χήρος εδώ και μερικά χρόνια αλλά οι δύο αριστοκράτες- ιδιοκτήτες του ακριβότερου και λίαν φημισμένου Ritz δεν μπόρεσαν να καταπιούν ότι ο επι 19 χρόνια συνεργάτης τους, τους εξαπάτησε & δεν τους είπε εξ αρχής την αλήθεια για τη σχέση του με την όμορφη και σέξυ τραγουδίστρια από τη Βουλγαρία. Η Alexandra, υπήρξε παίκτρια reality πριν πάρει των ομματιών της από τη Σόφια για τη μεγάλη ζωή στο Λονδίνο. Οι κακιές γλώσσες λένε ότι εμφανιζόταν στο Facebook με ακριβά ρούχα ταξίδευε πρώτη θέση για τη Ζυρίχη ενώ συχνά εμφανιζόταν στα καλύτερα θεωρεία των πιο δημοφιλών παραστάσεων του Λονδίνου. 
 
Βέβαια εδώ που τα λέμε και ενήλικη και εργαζόμενη είναι και ο κύριος διευθυντής ελεύθερος και με τον γιο του έκαναν όλοι μαζί Χριστούγεννα.Άρα; Ε, τετοιές θέσεις απαιτούν διακριτικές προσωπικές επιλογές που δεν μπερδεύονται με την επαγγελματική ζωή και μάλιστα σε πόστα τόσο υψηλού επιπέδου.
 
Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου
Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ