Κάν' το όπως η Kim: 6 απλές κινήσεις για να αποκτήσεις τη περίφημη μέση της Kim Kardashian!

Το InStyle.gr και η personal trainer των διασήμων Anna Kaiser αποκάλυψε σε αμερικανικό έντυπο τα μυστικά για επίπεδη κοιλιά και μέση δαχτυλίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Kaiser, η οποία έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε τεχνικές πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, αναφέρει την μέθοδο του κορσέ ξεπερασμένη που προκαλεί προβλήματα στο σώμα μας σε βάθος χρόνου και θεωρεί τις ασκήσεις που θα διαβάσετε παρακάτω ιδανικότερες και μάλιστα με άμεσα αποτελέσματα.

1. SKI PLYOS

Σε μια σανίδα, ανεβάστε και τα δύο πόδια προς το αριστερό σας χέρι και έπειτα ανεβάστε προς το δεξί σας χέρι. Αυτή είναι μια επανάληψη. Επαναλάβετε πηδώντας από τη μια πλευρά προς την άλλη πλευρά, προσπαθώντας να ανασηκώσετε τους γοφούς σας στον αέρα ενδιάμεσα στις προσγειώσεις.

2. SUPINE SWISS TWIST

Αρχίστε τοποθετώντας μια ελβετική μπάλα (μπάλα σταθερότητας) ανάμεσα στα πόδια σας και ξαπλώστε στην πλάτη σας (τα πόδια παρατεταμένα προς το ταβάνι). Με τα χέρια σας έξω σε θέση Τ και κρατώντας τα πόδια σας ίσια, χαμηλώστε τα πόδια σας προς το πάτωμα (περίπου στη μέση), περιστρέψτε τη μπάλα προς τα δεξιά, περιστρέψτε πίσω στο κέντρο και σηκώστε τα πόδια πίσω στη θέση εκκίνησης. Επαναλάβετε στα αριστερά.

3. JACKNIFE WITH A TWIST

Αρχίστε με σταθεροποίηση σε θέση σανίδα, με τα καλάμια (κνήμες) σας πάνω στην ελβετική μπάλα. Πιέστε κάτω στη μπάλα με τα καλάμια σας καθώς σηκώνετε τους γοφούς σας προς το ταβάνι και λυγίστε τα γόνατά σας προς το στήθος σας. Στοχεύστε τα γόνατά σας προς τον αριστερό σας ώμο (γυρίζοντας στο μέσο τομέα σας -στη μέση σας-) καθώς τελειώνετε φέρνοντας τα γόνατά σας προς το μέρος σας (νιώθοντας στα πλαϊνά να αρχίζει η επίδραση). Έπειτα επιστρέψτε στη σανίδα. Επαναλάβετε στα δεξιά. Αυτή είναι μια επανάληψη.

4. DOUBLE TAP OUTS

Αρχίστε σε θέση σανίδα στο πάτωμα. Χτυπήστε ελαφρά το δεξί σας δάχτυλο του ποδιού έξω στο πλάι σε μια γωνία 45 μοιρών (κρατώντας το δεξί σας γοφό παράλληλο στο πάτωμα). Έπειτα λυγίστε το γόνατό σας και χτυπήστε το δεξί δάχτυλο του ποδιού σας όσο πιο κοντά γίνεται στο δεξιό σας ώμο. Επιστρέψτε στη σανίδα. Επαναλάβετε στα αριστερά.

5. TWISTING SIT UP

Ξαπλώστε στην πλάτη σας, με τα χέρια παρατεταμένα ίσια πάνω από το κεφάλι στο πάτωμα δίπλα σας. Καθώς κάνετε όλο το δρόμο προς τα πάνω για να κάτσετε, σηκώστε το δεξί σας γόνατο προς το στήθος σας και γυρίστε προς το πόδι καθώς έρχεστε στη θέση στην οποία κάθεστε (τα πόδια βγαίνουν έξω προς τα πλευρά, με τη σπονδυλική στήλη ίσια). Χαμηλώστε την πλάτη κάτω. Επαναλάβετε στα αριστερά.

6. SIDE PASSE DIP

Βάλτε τον εαυτό σας σε πλευρική σανίδα, υποστηρίζοντας το σώμα σας με το αριστερό σας χέρι. Στηρίξτε το δεξί σας πόδι στο πάτωμα, λυγίστε το αριστερό σας πόδι και κρατήστε το αριστερό σας πέλμα πάνω στο δεξί σας γόνατο. Διατηρώντας αυτή τη θέση, προσπαθήστε να βυθίσετε τον αριστερό σας γοφό για να χτυπήσετε ελαφρά το πάτωμα και να σηκωθείτε και πάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ