Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη - Σάλος από τη δήλωση της Φωτίου ότι "έχει προκαλέσει"!

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελείτο απο τρία γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, έξω από το γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού, 'Αδωνι Γεωργιάδη, στην οδό Ακαδημίας 84 στην Αθήνα.

Οι δράστες τοποθέτησαν τον μηχανισμό στον διάδρομο του 5ου ορόφου, όπου βρίσκονται τα γραφεία. Από τα γκαζάκια εξερράγη το ένα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές στον τοίχο του διαδρόμου.

Την είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή μέσω του προφίλ του στο twitter.

"Καλημέρα, μόλις ενημερώθηκα ότι άγνωστοι έβαλαν κι έσκασε γκαζάκι στο πολιτικό μου γραφείο. Περισσότερα σε λίγο" έγραψε.

Άμεση ήταν  και γεμάτη υπονοούμενα η απάντηση της συζύγου του κ. Γεωργιάδη μέσω twitter.

"Ε όχι ακριβώς άγνωστοι", έγραψε.

Σχολιάζοντας την είδηση στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, είπε πως ο κ. Γεωργιάδης έχει προκαλέσει πολύ, προκαλώντας τις αντιδράσεις στελεχών και υπουργών της ΝΔ.

"Η κα Φωτίου εμμέσως δικαιολόγησε τα γκαζάκια, λέγοντας ότι οι δηλώσεις μου προκαλούν... δηλ όσοι θεωρούν προκλητικές τις δικές της δηλώσεις;" έγραψε ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τη δήλωσή της.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γκαζάκια που τοποθετήθηκαν στο γραφείο του.

"Δείτε γκαζάκι που έβαλαν... ευτυχώς δεν έσκασε", έγραψε.

Ακόμη, ευχαρίστησε τα στελέχη της ΕΛΑΣ που βρέθηκαν στο γραφείο του, ζητώντας από τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Βασίλη Κικίλια, να τους συγχαρεί εκ μέρους του, ενώ ευχαρίστησε και τον κ. Βαρβιτσιώτη για τον τρόπο που τον υπερασπίστηκε έναντι της κας Φωτίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ