Ο Γιάννης Μηλιός απαντάει στο Τwitter για τις διακοπές της κόρης της στο Γκστάαντ & τα πολυσέλιδα δημοσιεύματα!

Με τα δημοσιεύματα και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συνεχίζονται για τις διακοπές που φαίνεται να έκανε η κόρη του τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού στο κοσμικό Γκστάαντ, ο ίδιος σήμερα νωρίς το πρωί έκανε ένα αινιγματικό tweet. 

Ο κ. Μηλιός αν και μίλησε, σιώπησε. «Οσο κι αν επιμένουν, δεν αγοράζω χυδαία δημοσιότητα στο όνομα του παιδιού μου. Σιωπή», έγραψε στο Twitter το πρωί της Δευτέρας.

Ο Γιάννης Μηλιός προσπαθεί όσο το δυνατόν να κρατήσει χαμηλά τους τόνους για το θέμα αποφεύγοντας να τοποθετηθεί ευθέως. Την πιο εκτενή αναφορά την έκανε την Παρασκευή - μόλις είχε σκάσει το θέμα- στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο λέγοντας πως αρνείται να μπει σε έναν βρώμικο διάλογο, λέγοντας πως πρόκειται για θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.

Αφησε μάλιστα σαφείς αιχμές για τον Γιώργος Μουρούτη λέγοντας - χωρίς να τον κατονομάζει- πως δεν είναι δυνατόν εκπρόσωπος τύπου να μπαίνει στη γελοία διαδικασία να σχολιάσει την προσωπική ζωή της κόρης του για να πλήξει τον ίδιο ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για ανήθικους και επικίνδυνους ανθρώπους προσθέτοντας «πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ