Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Σε λίγο ξεκινάει η μεγάλη ποδηλατόβολτα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ από το Καλλιμάρμαρο έως την Λίμνη Βουλιαγμένης με τον Γιώργο Αμυρά μπροστά !

Τριάντα χρόνια πορείας στην απεξάρτηση και προσφοράς στην κοινωνία κλείνουν οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ και η ανοιχτή θεραπευτική κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, η πρώτη για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους που δημιούργησε το ΚΕΘΕΑ το γιορτάζει σήμερα, Κυριακή με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα.

Τριάντα χρόνια πορείας στην απεξάρτηση και προσφοράς στην κοινωνία κλείνουν οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ και η ανοιχτή θεραπευτική κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, η πρώτη για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους που δημιούργησε το ΚΕΘΕΑ το γιορτάζει σήμερα, Κυριακή με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα.Όπως γράφει το in.gr, όσοι θελήσουν να λάβουν μέρος σε αυτή την εκδήλωση θα πάρουν φόρα με τα ποδήλατά τους στις 11 το πρωί από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο μαζί με τον Γιώργο Αμυρά και θα φτάσουν στο τέλος της διαδρομής στη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου γύρω στις 3 το μεσημέρι θα περιμένουν με μουσική και τραγούδια η Γιώτα Νέγκα, ο Στάθης Δρογώσης, η Ραλλία Χρηστίδου και η μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ.

Γιατί ποδηλατοβόλτα; Γιατί το ΚΕΘΕΑ έχει παράδοση στις ποδηλατοδρομίες ως μέσο σύνδεσης των θεραπευτικών κοινοτήτων του με την κοινωνία. Γιατί το ποδήλατο συμβολίζει πολλά. Είναι ένα μέσο καθαρό που σέβεται το περιβάλλον, προσέχει τους πεζούς, απαιτεί προσπάθεια, καλή ισορροπία. Γιατί ο ποδηλάτης μαθαίνει να χαράζει πορεία, να συνεργάζεται, να προσηλώνεται στο στόχο του και ν’ αγωνίζεται να φθάσει στο τέρμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ