Τι θα λέγατε να σας ντύνει, προσοχή, όχι να σας γδύνει ο Άστον Κούτσερ? (φωτό)

«Τα Τ-shirt είναι η “στολή” της γενιάς μας. Σκοπός μας είναι να παράγουμε τα καλύτερα T-shirt στον κόσμο» δηλώνει ο Αστον Κούτσερ, ο οποίος ίδρυσε τη φίρμα πολυτελών ειδών βασικής ένδυσης Pickwick and Weller το 2012 και πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε τη συλλογή του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013.

«Τα Τ-shirt είναι η “στολή” της γενιάς μας. Σκοπός μας είναι να παράγουμε τα καλύτερα T-shirt στον κόσμο» δηλώνει ο Αστον Κούτσερ, ο οποίος ίδρυσε τη φίρμα πολυτελών ειδών βασικής ένδυσης Pickwick and Weller το 2012 και πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε τη συλλογή του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013, όπως αναφέρει η Καθημερινή.


Ο ηθοποιός, ο οποίος υπερηφανεύται ότι τα προϊόντα του είναι 100% made in California -από το βαμβάκι ως την ύφανση και τη ραφή- φιλοδοξεί να παρέχει στους πελάτες και τις πελάτισσες του τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους, στις καλύτερες τιμές, με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Για να αποδείξει μάλιστα την σοβαρότητα των προθέσεων του, δίνει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να δοκιμάσουν διαφορετικά σχέδια, χρώματα και μεγέθη στο σπίτι τους επιλέγοντας το Home Fit Kit και να επιστρέψουν αυτά που δεν θέλουν μέσα σε 5 ημέρες χωρίς καμμία επιβάρυσνη. Οπως καταλαβαίνετε τα εν λόγω T-shirt διατίθενται μόνο on-line στη διεύθυνση www.pickwickandweller.com.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ