Συνελήφθη ο "βασιλιάς" του instagram στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες: Κλώτσησε μια κοπέλα στο κεφάλι & πέταξε μια άλλη σε πισίνα! (Φωτό)‏

O εκκεντρικός Dan Bilzerian με τους σχεδόν 6 εκατ. followers στο instagram συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Ο 33χρονος αμερικανός που έχει απασχολήσει το ίντερνετ με τις προβοκατόρικες φωτογραφίες γυναικών και όπλων που δημοσιεύει στα social media, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και σύμφωνα με τις πηγές των ξένων μέσων δεν προβλέπεται να οριστεί εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος. Image Ο Dan Bilzerian ενεπλάκη πρόσφατα σε ένα περιστατικό επίθεσης που κατεγράφη από κάμερα και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το περασμένο Σάββατο εκδιώχθηκε από κλαμπ στο Μαϊάμι, όταν μπροστά στους θαμώνες κλώτσησε στο πρόσωπο μια νεαρή κοπέλα η οποία προχώρησε σε μήνυση.

Ωστόσο παραμένει ακόμη άγνωστο αν η σύλληψή του έγινε για αυτό το περιστατικό ενώ το L.A. Weekly αναφέρει πως κατηγορείται για κατασκευή και κατοχή παράνομων εκρηκτικών υλών και όπλων. Ο Dan Bilzerian έχει περιουσία πάνω από 100 εκατ. ευρώ τα οποία (λέγεται) έχει βγάλει από το πόκερ και τα οποία κατασπαταλά σε ξέφρενα πάρτι με εντυπωσιακές γυναίκες και μια τεράστια συλλογή όπλων. Οι δύο του αυτές συνήθειες τον έχει μεν κάνει διάσημο, αλλά τον έχουν βάλει και στο στόχαστρο όσων τον κατηγορούν για επίδειξη και προκλήσεις που χαρακτηρίζονται ρατσιστικές ως προς το γυναικείο φύλο. Ο Dan Bilzerian είχε και στο παρελθόν βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο όταν κατά την διάρκεια γυρισμάτων ταινίας είχε πετάξει από την ταράτσα κτιρίου μια ηθοποιό ερωτικών ταινιών, τραυματίζοντάς την.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ