Ο γενικός διευθυντής των «Hilton» Ελλάδας & Κύπρου, Bart van de Winkel: «Δημιουργούμε a home away from home & προσφέρουμε υψηλές ταχύτητες Ίντερνετ»

Ο Bart van de Winkel, γενικός διευθυντής των Hilton Ελλάδας και Κύπρου, μας ξεναγεί στη φιλοσοφία διαμονής του πιο εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας

Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το Hilton της Αθήνας τόσο ξεχωριστό;

Είναι σημείο αναφοράς για την Αθήνα. Η τεράστια επιρροή του τα τελευταία 50 χρόνια γίνεται εύκολα αισθητή, αν κάποιος αναλογιστεί μόνο ότι μια ολόκληρη περιοχή έχει πάρει το όνομά της από το ξενοδοχείο: περιοχή Χίλτον! Ενα ακόμη στοιχείο μοναδικότητας αποτελεί το αρχιτεκτονικό και καλλιτεχνικό του ύφος. Οντας ένα από τα κτίρια που σημάδεψαν την αρχιτεκτονική αισθητική της δεκαετίας του '60 στην Ελλάδα, κατάφερε να συνδυάσει επιτυχώς την επιβλητική μεγαλοπρέπεια με το λιτό αρχαιοελληνικό ύφος, διαθέτοντας μερικά ισχυρά ελληνικά στοιχεία, όπως το πεντελικό μάρμαρο και η πρόσοψη του Γιάννη Μόραλη, ενός από τους σημαντικότερους Ελληνες καλλιτέχνες του 20ού αιώνα.

Τι συμβολίζει το ξενοδοχείο για τη μοναδικότητα και την ιδιωτικότητα κάθε πελάτη;

Το Hilton Αθηνών, ένα κτίριο που συνδυάζει σύγχρονα και παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία και αποτελείται από ζεστούς και φιλόξενους χώρους με άφθονο φυσικό φως, εξασφαλίζει μια μοναδικής ποιότητας εμπειρία στον επισκέπτη. Αλλωστε, ο στόχος του ξενοδοχείου είναι να δημιουργήσει μια αίσθηση σπιτιού, «a home away from home» όπως λέμε χαρακτηριστικά, με το ανθρώπινο στοιχείο να αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση των αναγκών των επισκεπτών του, το ξενοδοχείο παρέχει εξατομικευμένες εμπειρίες ανάλογα με τον σκοπό της επίσκεψής τους. Επιπλέον, διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο κατάλληλα ώστε να εξασφαλίζει την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών του.

Τι αποτελεί για εσάς τη μεγαλύτερη πολυτέλεια σήμερα;

Ο χρόνος! Σ' έναν κόσμο που το ρολόι δεν σταματά να χτυπά ποτέ, κάθε λεπτό μετράει. Οι ευκαιρίες χαλάρωσης, εξερεύνησης του εσωτερικού μας κόσμου και αφιέρωσης χρόνου στα άτομα που αγαπάμε είναι όλο και πιο δυσεύρετες, άρα όλο και πιο σημαντικές. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι απαραίτητη η εξοικονόμηση χρόνου με κάθε πιθανό τρόπο, από το check-in και το πάρκινγκ μέχρι την παροχή Ιντερνετ υψηλής ταχύτητας, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό ταξίδι είτε για μια απόδραση αναψυχής.

Τι νέο υπάρχει από το ξενοδοχείο;

Δεδομένου ότι στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις, μόλις τοποθετήσαμε ένα νέο σύστημα οπτικών ινών προσφέροντας στους επισκέπτες μας ακόμα υψηλότερες ταχύτητες στο Διαδίκτυο.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Το Hilton Αθηνών επενδύει όλο και περισσότερο στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ στηρίζει δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους νέους, παρέχοντας ποικίλες ευκαιρίες κατάρτισης, ώστε να ενθαρρυνθεί η νεανική απασχόληση.

Πηγή: hommemagazine.com

Κείμενο: Χαράλαμπος Νικόπουλος, Φωτογραφία: Ζωή Χατζηγιαννάκη

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ