Το βίντεο της ημέρας: Φιλόζωοι τουρίστες εγχείρησαν νεκρό καρχαρία για να σώσουν τα μωρά του!

Ένα σπάνιο βίντεο κυκλοφόρησε στο YouTube που καταγράφει τη στιγμή όπου παραθεριστές άνοιξαν την κοιλιά ενός νεκρού καρχαρία για να σώσουν τα μωρά του, τα οποία στη συνέχεια έριξαν στη θάλασσα.

Μια οικογένεια από την Αμερική βρήκε τον νεκρό καρχαρία σε μια παραλία στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, αλλά διαπίστωσε πως κάτι στην κοιλιά του συνέχιζε να κινείται. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι θα μπορούσαν να ήταν μωρά, τότε χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι έκαναν μια αυτοσχέδια καισαρική τομή για να τα σώσουν.

Μόλις ο παραθεριστής αρχίζει να κόβει την κοιλιά του καρχαρία, ακούγεται κάποιος να λέει από μέσα: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει μωρό εκεί». Δευτερόλεπτα αργότερα όμως κάτι αρχίζει να ξεγλιστρά από μέσα, με αποτέλεσμα να τρομάξει ο καλός Σαμαρείτης και να τιναχτεί προς τα πίσω όταν ξεγλιστρά στο χέρι του ο μικρός καρχαρίας.

Μια γυναίκα ακούγεται τότε να λέει στον άνδρα να προσέχει για να «μην τον δαγκώσει» την ώρα που αυτός βάζει διστακτικά το χέρι του για να σώσει το νεογέννητο.

Την μακάβρια αλλά αξιοσημείωτη διάσωση τριών νεογέννητων καρχαριών, ανέβασε στο YouTube ο Μπεθ Κορντέλ ενώ στην περιγραφή του βίντεο αναφέρεται: «Αυτό το βίντεο είναι ένα καλό παράδειγμα σεβασμού προς όλες τις μορφές της ζωής. Δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις αυτούς τους παραθεριστές που βοήθησαν να έρθουν στη ζωή οι νεογέννητοι καρχαρίες».

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ