Έκλαιγα τρείς μέρες για τον Τζάκ Νίκολσον αποκαλύπτει η Αντζέλικα Χιούστον στην αυτοβιογραφία της!

Τις αναμνήσεις ενός παθιασμένου έρωτα που κράτησε 17 ολόκληρα χρόνια, αλλά και τις λεπτομέρειες ενός σκανδάλου που συγκλόνισε την Αμερική το 1977 αφηγείται η Αντζέλικα Χιούστον στο πιο χορταστικό και αποκαλυπτικό δεύτερο μέρος της αυτοβιογραφίας της.

 

Μετά από το πρώτο μέρος, στο οποίο η Αντζέλικα Χιούστον αναφέρεται κυρίως στα παιδικά και νεανικά χρόνια της κόρης του Τζον Χιούστον, η 63χρονη σήμερα ηθοποιός μπαίνει στο ψητό και στρέφει ξανά πάνω της  την προσοχή του κοινού με το βιβλίο «Watch me: A memoir» στο οποίο ζωντανεύει την έντονη ερωτική σχέση της με τον Τζακ Νίκολσον.

Η κόρη του Τζον Χιούστον παραδέχεται πως ήταν πολύ ερωτευμένη με τον 77χρονο σήμερα ηθοποιό και πως εκείνος ράγισε την καρδιά της με τις επαναλαμβανόμενες απιστίες του. «Αν είχες τα κότσια θα με παντρευόσουν», του είχε πει κάποτε για να πάρει την κυνική απάντηση: «Να σε παντρευτώ; Αστειεύεσαι;».
Μετά από αυτό το γεγονός, η ηθοποιός με την ισχυρή προσωπικότητα που ενσάρκωσε τη Μορτίσια από την Οικογένεια Ανταμς, έκλαιγε για τρεις μέρες μέχρι να συνέλθει όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της. Το τέλος της σχέσης τους ήρθε όταν ο Τζακ Νίκολσον της ανακοίνωσε πως είχε αφήσει έγκυο την ηθοποιό και μοντέλο Ρεμπέκα Μπρουσάρντ με την οποία έκανε τελικά δύο παιδιά.

Η Αντζέλικα Χιούστον αποκαλύπτει και λεπτομέρειες για την ημέρα όπου ο Ρομάν Πολάνκσι συνελήφθη στο σπίτι του Νίκολσον με την κατηγορία της αποπλάνησης της 13χρονης Σαμάνθα Γκέιμερ. Η ηθοποιός εξομολογείται πως όταν μπήκε στο σπίτι είδε το παλτό και τις φωτογραφικές μηχανές του Πολάνσκι στην κουζίνα. Λίγο αργότερα ο σκηνοθέτης της σύστησε τη Σαμάνθα Γκέιμερ λέγοντάς της πως έβγαζαν φωτογραφίες. «Φορούσε πλατφόρμες και μου φάνηκε αρκετά ψηλή. Ο Ρομάν μάζεψε το παλτό και τις κάμερες και έφυγαν μαζί. Δεν έδωσα σημασία», λέει η ηθοποιός.
Την επόμενη μέρα αστυνομικοί με πολιτικά μπήκαν σπίτι της και μετά από έρευνα συνέλαβαν εκείνη για κατοχή μαριχουάνας και κοκαΐνης που είχε στην τσάντα της αλλά και τον σκηνοθέτη ο οποίος καταζητείται ακόμη από τις αμερικανικές αρχές για τον βιασμό της Σαμάνθα Γκέιμερ.

Πηγή: Ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ